Als je het jezelf makkelijker wilt maken dan neem je een blikje linzen voor de gerecht Salade met Dupuis linzen en geroosterde groenten.
Probeer ook eens deze vegetarische Wraps met linzen en paddenstoelen
Als je het jezelf makkelijker wilt maken dan neem je een blikje linzen voor de gerecht Salade met Dupuis linzen en geroosterde groenten.
Probeer ook eens deze vegetarische Wraps met linzen en paddenstoelen
Verwarm de oven voor op 180˚C. Leg een aluminiumfolie op een ovenplaat.
Snijd de groenten in blokjes en leg ze op de ovenplaat, besprenkel ze met olijfolie en strooi er peper en zout en tijmblaadjes over. Rooster de groenten ongeveer 45 minuten tot de groenten zacht en goudbruin zijn.
Doe in en pan met 500 ml water de linzen, knoflook, laurierblad en peper en breng aan de kook. Zet het vuur dan lager en laat ongeveer 20-25 minuten koken tot de linzen gaar zijn.
Giet ze dan af en verwijder de knoflook en laurierblad.
Meng de ingrediënten voor de vinaigrette in een schaaltje. Giet de helft over de warme linzen en meng dit met elkaar.
Leg de radicchioblaadjes op een grote schaal, giet de rest van de vinaigrette erover. Verdeel de groenten, linzen en blauwe kaas erover en strooi er wat lente-uitjes en koriander op.
Serveer lauwwarm.