Deze Spiesjes met garnalen en sucuk zijn een lekkere surf en turf voor de barbecue. Als je geen sucuk worst (Turkse winkel) kunt vinden, gebruik dan een pittige chorizo of salami.
Deze venkel appelsalade gaat prima bij de spiesjes.
Deze Spiesjes met garnalen en sucuk zijn een lekkere surf en turf voor de barbecue. Als je geen sucuk worst (Turkse winkel) kunt vinden, gebruik dan een pittige chorizo of salami.
Deze venkel appelsalade gaat prima bij de spiesjes.
Week de satéstokjes minstens 30 minuten in water.
Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal en leg ze op een diep bord.
Snijd de sucuk in 16 plakjes.
Rits de blaadjes van de tijm en meng dit met 2 el olijfolie en schenk dit over de garnalen.
Steek de barbecue aan of verhit de grillpan. Rijg de garnalen en worst om en om aan de stokjes. Houd per spies 3 garnalen en 2 plakjes worst aan.
Gril de spiesjes ongeveer 2 minuten per kant en serveer met een lekkere salade.