Springrolls met groene asperges is niet moeilijk om ze te maken, alleen wat snijwerk.
Wil je de Zoete chilisaus zelf maken? Dan vind je hier het recept.
Springrolls met groene asperges is niet moeilijk om ze te maken, alleen wat snijwerk.
Wil je de Zoete chilisaus zelf maken? Dan vind je hier het recept.
Omelet: klopt de eieren los met de sojasaus en oestersaus en bak dit in een pan met wat zonnebloemolie. Laat op een bord glijden en afkoelen. Snijd dan in 12 repen.
Schil de groene asperges en blancheer ze samen met de peultjes, giet dan af en laat afkoelen.
Snijd de lente-ui in dunne repen en de radijsjes in hele dunne plakjes. Leg alles op verschillende borden of schaaltjes klaar.
Leg een natte theedoek op het aanrechtblad.
Zet een grote platte schaal met warm water klaar en dompel hier 1 rijstvel in tot het enigszins zacht wordt (1-2 sec.). Leg dit vel dan op de natte theedoek en schik hier 1 surimistick en 2 asperges en de rest van de groentes.
Snijd de rolletjes mooie recht af en leg de rolletjes op een bord of schaal en serveer met de zoete chilisaus.
Je kunt de rolletjes van te voren maken, maar bewaar ze in de koelkast tussen natte theedoeken om uitdrogen te voorkomen.