Taco’s met Bonen, Avocado en Mango

Bonen zijn goed voor je, probeer daarom eens deze vegetarische Mexicaanse Taco’s met bonen, avocado en mango. Door de vulling zal je het vlees echt niet missen. Lekker met een zoetje van de mango. Dit gerecht is snel klaar en is ook leuk om als hapje te serveren.

 

Ben je gek op garnalen? Probeer dan eens deze taco’s met pittige garnalen!

 

Als je dit recept hebt gemaakt en het lekker vond, kan je hieronder een reactie en beoordeling achterlaten.

 

 Recept Taco’s met Bonen, Avocado en Mango:

Taco's met bonen, avocado en mango. Bonen zijn heel goed voor, zet ze daarom regelmatig op je menu. Probeer eens deze Taco's met bonen, avocado en mango.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerechten, Tapas/Hapjes/Snacks, Vegetarisch
Keuken Mexicaans
Porties personen

Ingrediënten
  

  • 1 grote rode ui, gesnipperd
  • 1 el olijfolie
  • 1/2 tl komijnpoeder
  • 1/2 tl korianderpoeder
  • 1/2 tl gerookte paprikapoeder
  • 1 snufje chilipeper
  • peper en zout, naar smaak
  • 1 blik (480 gr) zwarte bonen, uitgelekt
  • 1 blik (480 gr) kidneybonen, uitgelekt
  • 200 gr cherrytomaatjes, in kwarten gesneden
  • 6 el Griekse yoghurt
  • 1 mango
  • 1 avocado
  • 12 taco's
  • 2 lente-uitjes, in dunne ringen
  • 1/2 bosje koriander, gehakt

Instructies
 

  • Bak in een grote koekenpan de rode ui in olijfolie glazig. Voeg de kruiden toe en bak deze mee. Voeg dan de uitgelekte bonen toe en bak dit ongeveer 4 minuten op laag vuur.
  • Voeg als laatste de tomatenstukjes toe.
  • Verwijder ondertussen de schil van de mango en avocado en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Verwarm de taco's in de oven.
  • Vul de taco's met het bonenmengsel, doe er een dot yoghurt op en verdeel de mango- en avocadoblokjes erover. Strooi er nog wat lente-ui en korianderblaadjes over.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating