Vis is goed voor je, wij proberen het toch wel twee keer per week te eten. Niet goedkoop dat weet ik, maar koop anders de vis als deze in de aanbieding is. Van de week stond deze heerlijke Teriyaki kabeljauw met bonensalade op het menu.

 

Ik had deze bonensalade in mijn hoofd om te maken en had ook nog kabeljauwhaasjes in de koelkast liggen. Hoe combineer je die twee zodat de smaken bij elkaar passen. Natuurlijk kan je de kabeljauwhaasjes bakken met een beetje peper en zout erop. Maar ik vond het leuk om er iets mee te doen. Daarom heb ik er een Teriyaki kabeljauw van gemaakt, deze vis paste ontzettend goed bij de frisse bonensalade.

 

Vis is goed voor je, wij proberen het toch wel twee keer per week te eten. Niet goedkoop dat weet ik, maar koop anders de vis als deze in de aanbieding is. Van de week stond deze heerlijke Teriyaki kabeljauw met bonensalade op het menu.

 

Bonensalade

 

En ik heb nog veel meer kabeljauw of visrecepten op de site staan. Zoek ze maar eens op.
Het recept van deze lekkere bonensalade kan je hier vinden.