Ik heb deze tosti ham, kaas en roerei bij Denny’s in Amerika gegeten. Moons Over My Hammy stond er op hun menukaart en dat sprak mij wel aan. Nou en of dat dit lekker was! Heb het daarna nooit meer gegeten, maar nu heb ik het toch maar eens zelf thuis gemaakt. Als je goed honger hebt, dan is dit jouw tosti. Super gevuld en machtig, maar wel heerlijk.

 

Zoals jullie misschien wel eens eerder gelezen hebben, heeft hubbie 26 jaar in Amerika gewoond. Vandaar dat je nogal wat Amerikaanse recepten zult vinden op de site. Zo ook deze tosti ham, kaas en roerei. Wie verzint het om dit zo te maken, dat kan alleen maar in Amerika. Alles is over the top. Vooral het ontbijt. Als ik zag wat voor stapels pancakes mensen naar binnen werkten in de bekende etablissementen. Vooral als je een beetje op de lijn let of gezond wilt eten, is het een uitdaging om buiten de deur te ontbijten. Pancakes, French toast, scrambled eggs, hash brown, donuts, noem er maar op. Het wordt allemaal genuttigd op de vroege morgen.

 

En nog een Amerikaans ontbijt

 

Wentelteefjes oftewel French toast is ook zo’n Amerikaanse klassieker voor ontbijt. Ik heb een recept van Wentelteefjes met gekaramelliseerde banaan voor jou.