Ik heb toch een heerlijk gerecht voor jullie. Deze vegetarische zalm taco’s met barbecuesaus en een crunchy salade erbij eet je uit het vuistje. Je denkt misschien vegetarisch en zalm, dat klopt niet. Maar toch wel! Het is een plantaardig product wat eruitziet als zalm. Ik heb het nog iets lekkerder gemaakt met een pittige barbecuesaus en geserveerd in een kleine zachte taco.

 

Vegetarische zalm

 

Vegetarische zalm klinkt een beetje raar, maar tegenwoordig is er een plantaardig product te koop wat eruitziet als zalm, de structuur van zalm heeft en wat ook proeft als zalm. Meestal ben ik niet zo van de vlees- en/of visvervangers, maar dit product vind ik wel lekker.
Ik had deze vegetarische zalm van Vivera al eens mogen ontvangen om uit te proberen en heb daar toen een Aziatische zalm met courgette van gemaakt. En nu dus deze lekkere taco’s.

Ik heb toch een heerlijk gerecht voor jullie. Deze vegetarische zalm taco’s met barbecuesaus en een crunchy salade erbij eet je uit het vuistje. Je denkt misschien vegetarisch en zalm, dat klopt niet. Maar toch wel! Het is een plantaardig product wat eruitziet als zalm. Ik heb het nog iets lekkerder gemaakt met een pittige barbecuesaus en geserveerd in een kleine zachte taco.  Vegetarische zalm  Vegetarische zalm klinkt een beetje raar, maar tegenwoordig is er een plantaardig product te koop wat eruitziet als zalm, de structuur van zalm heeft en wat ook proeft als zalm. Meestal ben ik niet zo van de vlees- en/of visvervangers, maar dit product vind ik wel lekker.  Ik had deze vegetarische zalm van Vivera al eens mogen ontvangen om uit te proberen en heb daar toen een Aziatische zalm met courgette van gemaakt. En nu dus deze lekkere taco’s.   Het voordeel van deze plantaardige zalmfilet is dat het een stuk goedkoper is dan een echte zalmfilet. Dus als je een keertje vegetarisch wilt eten, is dit een mooi en volwaardig alternatief. Deze zalmfilet is trouwens niet gemaakt uit soja maar uit tarwe-eiwitten en daarnaast zijn er omega-3 vetzuren aan toegevoegd. Beter voor de planeet en voor jou.  Taco’s  Ik heb corditas gebruikt voor dit recept. Dit zijn kleine zachte wraps gemaakt van bloem. Heb ze bij de AH gekocht, weet niet of andere supermarkten deze kleintjes ook verkopen. Zo niet, dan koop je de grotere hiervoor in de plaats en serveer er dan eentje per persoon. Bak ze even om en om in een droge koekenpan zodat ze iets minder zacht zijn, maar je ze nog wel kunt dubbelvouwen.  Vegetarische gerechten  Wij eten momenteel ongeveer 3-4 keer vlees of vis in de week. De rest van de week eten we vegetarisch. Daarom kan je aardig veel vegetarische gerechten op de site vinden, zoek ze maar eens op. Ga daarvoor naar: Recept zoeken, den naar: Categorie en klik dan op: vegetarisch.    Recept Vegetarische zalm taco’s:

Het voordeel van deze plantaardige zalmfilet is dat het een stuk goedkoper is dan een echte zalmfilet. Dus als je een keertje vegetarisch wilt eten, is dit een mooi en volwaardig alternatief. Deze zalmfilet is trouwens niet gemaakt uit soja maar uit tarwe-eiwitten en daarnaast zijn er omega-3 vetzuren aan toegevoegd. Beter voor de planeet en voor jou.

 

Taco’s

 

Ik heb corditas gebruikt voor dit recept. Dit zijn kleine zachte wraps gemaakt van bloem. Heb ze bij de AH gekocht, weet niet of andere supermarkten deze kleintjes ook verkopen. Zo niet, dan koop je de grotere hiervoor in de plaats en serveer er dan eentje per persoon.
Bak ze even om en om in een droge koekenpan zodat ze iets minder zacht zijn, maar je ze nog wel kunt dubbelvouwen.

 

Vegetarische gerechten

 

Wij eten momenteel ongeveer 3-4 keer vlees of vis in de week. De rest van de week eten we vegetarisch. Daarom kan je aardig veel vegetarische gerechten op de site vinden, zoek ze maar eens op. Ga daarvoor naar: Recept zoeken, den naar: Categorie en klik dan op: vegetarisch.

 

 

Recept Vegetarische zalm taco’s: