Pompoen is zo veelzijdig, je kunt er o.a. een soep van maken of deze lekkere Warme pompoensalade met rode ui en granaatappelpitjes..
Ben je net zoals ik gek op pompoen. Dan is deze Mexicaanse pompoensoep misschien ook wel iets voor je.
Pompoen is zo veelzijdig, je kunt er o.a. een soep van maken of deze lekkere Warme pompoensalade met rode ui en granaatappelpitjes..
Ben je net zoals ik gek op pompoen. Dan is deze Mexicaanse pompoensoep misschien ook wel iets voor je.
Verwarm de oven voor op 200˚C.
Leg de pompoenblokjes op een bakblik. Besprenkel met olijfolie en honing en strooi de ras-en-hanout en paprikpoeder erover.
Bak de pompoenblokjes ongeveer 40-45 minuten tot ze zacht zijn. Haal de pompoen uit de oven en laat afkoelen op een grote schaal of bord.
Meng ondertussen de rode uiringen met de azijn in een potje, schud even goed en laat marineren.
Garneer de pompoenblokjes met de gemarineerde uiringen, koriander- en muntblaadjes en granaatappelpitjes.
Serveer eventueel met feta en tahinyoghurtsaus.