Op zoek naar een nieuw milkshakerecept of de perfecte zomertraktatie voor halverwege de dag of een warme zomeravond? Deze watermeloen milkshake is zo verfrissend en een leuke variant op zomerklassiekers! De zomer is hier in volle gang en de dagen worden langer en warmer. Als we niet op het strand zijn, brengen we de dag buiten door in onze achtertuin, en ik geniet van elke seconde! Maar als het om een dessert gaat, hebben we zin in iets ijskouds. Gelukkig heb ik de perfecte oplossing gevonden en ik ben zo opgewonden om deze coole en verfrissende watermeloen milkshake met jullie te delen om thuis te maken!

 

Gemakkelijke zomerdessert

 

De kleinkinderen zijn dol op ijs. Ik bedoel, wie niet?! Dit is de reden waarom een van mijn favoriete zomerdesserts een milkshake is! Ik vind het ook geweldig dat de kinderen het mee kunnen nemen als ze in de achtertuin spelen! Als je mij kent, ben ik er helemaal voor om een traditioneel recept een beetje te veranderen om het allemaal nog veel leuker te maken. En het combineren van twee zomerfavorieten – watermeloen en ijs – is misschien wel mijn favoriete combinatie tot nu toe!

 

Maken

 

Het enige dat je voor dit recept nodig hebt, zijn watermeloen, citroensorbetijs en citroen. Serieus, dat is het!
En het enige wat je dan doet, is de in blokjes gesneden pitloze watermeloen in de blender te doen samen met het ijs, citroenrasp en citroensap. Mix het tot het glad en romig is. Giet vervolgens je milkshakes in glazen en garneer het met bolletjes of een schijfje watermeloen en een takje munt op de zijkant van elk glas.

 

De kleinkinderen vonden het absoluut geweldig. Dit was de perfecte traktatie voor een warme middag! Deze zomerse milkshakes zijn zo gemakkelijk te maken en ontzettend lekker, en gemaakt met niet te veel ingrediënten. Wat is jouw favoriete soort milkshake? Laat het me weten in de reacties hieronder, en misschien heb ik wel weer een nieuwe favoriet om uit te proberen!

 

Nog meer milkshakes:

 

Avocado milkshake (Jus Alpukat)
Vietnamese koffie milkshake
Karamel koffie milkshake met een tic
Koffie kokos milkshake
Sinterklaas milkshake met speculoos

 

Als je dit recept hebt gemaakt en het lekker vond, kan je hieronder een reactie en beoordeling achterlaten.

 

 

Recept Watermeloen Milkshake: