Ben je net zoals ik gek op witte chocolade en koffie, dan is deze warme Witte chocolademelk met dalgona en drank echt iets voor jou. Kruip op de bank met een dekentje en geniet van dit goddelijke drankje.

 

Witte chocolademelk

 

Ik heb weleens zelf witte chocolademelk gemaakt, maar nu heb ik de witte Globemilk
Choco Lovely gebruikt. Deze zat samen met de Amarula Ethiopian Coffee in een foodybox die ik in december mocht ontvangen. Ik heb ze gecombineerd in dit recept en ik moet zeggen dat het een zalige combinatie geworden is.

 

De Choco Lovely chocolademelk van Globemilk is sinds kort te vinden in de supermarkten. Het is de eerste chocolademelk die met uitsluitend Nederlandse biologische melk en Fairtrade cacao en suiker gemaakt wordt! Een (h)eerlijke chocolademelk met de smaken
Original en Witte Chocolade. Een chocolademelk met een perfecte chocoladesmaak. Een volle en romige chocolademelk met een echte authentieke chocolademelksmaak.

Witte chocolademelk met dalgona en drank

Amarula

 

Ik ben gek op het Zuid-Afrikaanse drankje Amarula en nu is er eentje die Ethiopian Coffee heet. Een heerlijke romige cream likeur met de milde smaak van mokka. Niet alleen lekker om zo te drinken, maar ook om te mixen of door een warme chocolademelk te mengen. Een likeur met een goed verhaal, Amarula zet zich namelijk al jaren in voor het behoud van natuur en wildlife alsook het welzijn van de plaatselijke bevolking; elke fles draagt een trotse erfenis van duurzaam milieu en maatschappelijke zorg.

 

Dalgona

 

De foodtrend Dalgona bestaat al een tijdje, maar het blijft lekker.
Wat is het? Het is een schuimige koffiecrème die vaak op warme of ijskoude melk geserveerd wordt.
Het is super simpel te maken, je klopt gelijke delen instant koffiepoeder, suiker en heet water schuimig op. En het is dus ook heerlijk op deze warme witte chocolademelk.

 

Tips:

 

Ben jij ook zo gek op warme chocolademelk? Dan heb ik ook nog een Heerlijke warme chocolademelk, Warme roze chocolademelk en Warme witte chocolademelk met bessenroom recept voor jullie.

 

 

Recept Witte chocolademelk met dalgona en drank: