Zelf yoghurt maken met de yoghurtmaker

Zelf yoghurt maken met de yoghurtmaker

Met de EasiYo yoghurtmaker bereid je in minder dan 5 minuten je eigen yoghurt!

Zelf yoghurt, kefir of karnemelk maken is heel erg eenvoudig met deze handige yoghurtmaker en startersculturen van Yoghurt.nl. En het is ook nog eens heel erg leuk om te doen.

 

Deze startersculturen zorgen voor de fermentatie. De fermentatie zorgt ervoor dat je melk in yoghurt verandert. Met de producten van Yoghurt.nl (yoghurt, karnemelk en kefir) wordt niet door schimmels gefermenteerd maar middels bacteriën en gisten. De bacteriën en gisten hierin worden ”tot leven gewekt” door ze toe te voegen aan melk. De suikers (lactose) in de melk worden zodoende in goede melkzuren omgezet.

 

Bestel nu een EasiYo yoghurtmaker voor de helft van het geld!

Voor de bereiding van deze yoghurtproducten heb je een stroomloze of elektrische yoghurtmaker nodig. Wij adviseren je gebruik te maken van de EasiYo stroomloze yoghurtmaker. Hiermee bereid je in minder dan 5 minuten je eigen yoghurt!

Unieke kans: Met code yoghurtmaker ontvang je 50% korting op een EasiYo yoghurtmaker. Snel naar de website dus!

Yoghurt pannenkoekjes met blauwe bessen

Je kunt allerlei soorten melk gebruiken zoals koemelk, geitenmelk, sojamelk, etc.
Door de yoghurt zelf op deze manier te bereiden zit het vol met springlevende culturen en goede bacteriën, bevat het weinig tot geen lactose en zit boordevol rechtsdraaiend, probiotische melkzuurbacteriën. Het is 100% biologisch, gezond voor je en ook nog eens supervers en superlekker.
Je kunt minstens 25 liter yoghurt maken met deze producten van Yoghurt.nl.

 

Ik heb van melk een Bulgaarse yoghurt gemaakt en hiervan weer deze heerlijke Yoghurt pannenkoekjes met blauwe bessen en van geitenmelk heb ik yoghurt gemaakt, deze weer laten uitlekken en toen een lekkere Geitenyoghurtdip gemaakt.


Plaats een reactie

author
DoorHanneke de Jonge
Recente reacties

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden