Vegetarische Chinese tomatensoep

Vegetarische Chinese tomatensoep

Ik vond vroeger de tomatensoep bij de Chinees zo lekker, goede reden om deze soep nu eens zelf te maken. Ik heb er een vegetarische Chinese tomatensoep van gemaakt, maar je kunt de soep natuurlijk ook vullen met wat kip of gehaktballetjes.   Chinese tomatensoep   Deze soep gemaakt van tomaten is helemaal niet moeilijk […]

Noedels met gehakt, witte kool en broccoli

Noedels met gehakt, witte kool en broccoli

Deze noedels met gehakt, witte kool en broccoli is een smakelijk en redelijk snel gerecht. Je kunt er allerlei soorten groenten voor gebruiken, maar ik had toevallig nog een halve witte kool en broccoli liggen. Ook lekker met bijvoorbeeld rode paprika, paksoi, Chinese kool, etc. Je kunt hiervoor eiermie, mie of elk soort noedel gebruiken. […]

Bavette met oesterzwammen tempura

Bavette met oesterzwammen tempura

Ik had mij op de markt bij mijn groenteboer een heel kistje oesterzwammen laten aansmeren. Maar ja wat ga je ermee doen? Nu zijn paddenstoelen heerlijk bij een biefstukje en ik had al een bavette gekocht. Ik heb er een Oosterse twist aan gegeven, door de bavette te marineren in sambal en sojasaus en de […]

Oosterse Fregola pastasalade met 5-kruiden kip

Oosterse Fregola pastasalade met 5-kruiden kip

1 juli is de dag van pastasalades. Bij pasta denk je vaak aan Italiaanse gerechten, dus bij pastasalade eigenlijk ook. Ik heb een pastasalade gemaakt met Aziatische smaken. Het is een Oosterse Fregola pastasalade met 5-kruiden kip geworden.   Hierbij heb ik Fregola pasta gebruikt. Fregola of ook wel Fregula is een pastasoort oorspronkelijk uit […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden