Appelcider Mojito cocktail

Appelcider Mojito cocktail

Dit appelcider Mojito cocktail recept is een van mijn nieuwe favoriete cocktails voor de herfst! Gekruid, levendig en licht zoet, het heeft alle smaken van een klassieke rum mojito plus een flinke scheut appelcider. Deze zoete en kruidige appelcider Mojito is het perfecte cocktailrecept voor de vroege herfst. Geserveerd in glazen met ijs, kan je […]

Kikkererwten stoofpot met chorizo

Kikkererwten stoofpot met chorizo

Deze kikkererwten stoofpot met chorizo is een geweldige, stevige en smaakvolle Spaans geïnspireerde stoofpot die snel klaar is. De chorizo voegt heel veel smaak toe aan dit gerecht! Serveer dit als een stevige soep met knapperig brood om te dippen, of als stoofpot op een bedje van couscous, pasta (zoals orzo, of orecchiette), aardappelpuree of […]

Geroosterde savooikool met kaas

Geroosterde savooikool met kaas

Kaasachtige geroosterde savooiekool in een kaassaus, dit wil je proeven! Deze geroosterde savooikool met kaas is een geweldig bijgerecht voor een feestelijk dinertje thuis. Hoewel ik niet zal proberen jou over te halen de kalkoen te ruilen voor een groentegerecht, laten we deze kool die het middelpunt waard is voor ons het woord doen. Omhuld […]

Pittige Szechuan gyoza

Pittige Szechuan gyoza

Een heerlijk recept voor malse pittige Szechuan gyoza overgoten met een overheerlijke saus die pittig, hartig en zoet is. Het bestaat uit kleine wontons met een eenvoudige varkensvulling, geserveerd met een rijke saus met chili-olie als hoofdingrediënt. Als je op zoek bent naar een lekkere gyoza, probeer deze dan eens! Ik heb er een fusion […]

Tosti met gebakken champignons

Tosti met gebakken champignons

Dit recept voor een tosti met gebakken champignons en uien tilt de tosti naar een nieuw niveau van heerlijkheid. Een geweldige klassieke kaastosti is moeilijk te verslaan. Maar deze goed gevulde tosti met gebakken paddenstoelen en uien is er eentje die nog moeilijker te verslaan is. Ik zou nog wel even door kunnen gaan met […]

Yoghurtparfait met abrikozencompote

Yoghurtparfait met abrikozencompote

Deze yoghurtparfait met abrikozencompote is heerlijk ontbijtje of zelfs als nagerecht. Abrikozencompote is een eenvoudig maar veelzijdig recept dat de essentie van de zomer in elke hap vastlegt. Als het gaat om het vastleggen van de essentie van de zomer, zijn er weinig dingen die dat beter doen dan zelfgemaakte fruitcompote. En als je van […]

Kip gestoofd in drop bock bier

Kip gestoofd in drop bock bier

Ben jij een liefhebber van bier en van drop, dan zit je hier goed. Ik heb een geweldig recept voor jou, namelijk kipdijfilet gestoofd in drop bock bier. Knapperig vanbuiten en mals vanbinnen. Samen met zwarte knoflook gestoofd in een rijke, donkere biersaus waar iedereen voor terugkomt. Superlekker en heel makkelijk te maken in één […]

Noedels met savooie spitskool

Noedels met savooie spitskool

Gebakken kool en noedels zijn eenvoudig comfortfood op zijn best! Als je een fan bent van kool, moet je deze roergebakken noedels met savooie spitskool en miso eens proberen. Dit ingrediënt voegt veel smaak toe aan de kool. En dit gerecht is nog steeds waanzinnig makkelijk en goedkoop, en is een geweldig bijgerecht of basis […]

Bloemkoolrijst met chorizo en groenten

Bloemkoolrijst met chorizo en groenten

Een heerlijk eenpansgerecht bestaande uit bloemkoolrijst met chorizo en groenten is geweldig voor een makkelijk doordeweeks diner. Het heeft veel smaak dankzij pittige worst, sjalotje en knoflook en het bevat veel groenten! Daarnaast is het heel simpel te maken in slechts één pan. Ik heb veel verzoeken gekregen voor makkelijke, snelle maaltijden die je in […]

Pasta met kabeljauw en olijven

Pasta met kabeljauw en olijven

Dit ongelooflijk lekkere recept voor pasta met kabeljauw en olijven bevat delicate kabeljauw in een pittige olijvensaus met zoute kappertjes, zongedroogde tomaten en verse bieslook. Een recept dat perfect is voor een lunch of een avondeten. Als je zin hebt in een eenvoudige pasta, maar met intense smaken, mis dan deze niet.   Gemaakt met […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden