Meest favoriete recepten

Alle recepten
De lekkerste gehaktballen

De lekkerste gehaktballen

Dit zijn echt de lekkerste gehaktballen.

Chinese koolsalade met mandarijn

Chinese koolsalade met mandarijn

Lunch eens met een frisse salade.

Pastasalade met aubergine en sucuk

Pastasalade met aubergine en sucuk

Sucuk (spreek uit als soe-djoek) is een droge en gekruide worst, bekend uit de Turkse keuken, die genuttigd wordt in de Balkan, het Midden-Oosten en Centraal-Azië. De worst bestaat uit enkel rundvlees heeft verder onder andere komijn, sumak, knoflook, zout en rode peper als ingrediënten. Ik heb dus de Italiaanse keuken met die van het […]

Pastasoep

Pastasoep

Deze Pastasoep is ideaal om de restjes pasta’s die je nog in de kast hebt staan op te maken. Ik heb hiervoor Maltagliati pasta gebruikt, maar gebruik wat je wilt in deze soep. Hou je van soep, hier is nog zo’n heerlijke soep: Caesar Salad soep

Toast met verse roomkaas, zalm en pre-harvest knoflook

Toast met verse roomkaas, zalm en pre-harvest knoflook

Van Karin van Polderknoflook heerlijke stengels pre-harvest knoflook ontvangen. Daar moet ik natuurlijk mee gaan experimenteren. Als je het bolletje doormidden snijdt, zie je al hoe de knoflooktenen gevormd worden. Even een stukje van de stengel geprobeerd en dit was superlekker. Lenteui meets knoflook, zullen we maar zeggen. Lekker pittig! Maar wat gaan we ermee […]

Bulgursalade met pittige zalm

Bulgursalade met pittige zalm

Deze Bulgursalade met pittige zalm kan je zowel warm als koud eten. Lekker als lunch of zelfs als hoofdgerecht. Wil je nog een lekker soepje vooraf? Probeer dan eens deze Geroosterde pompoensoep met mangochutney.

Mexicaanse hash brown

Mexicaanse hash brown

Hash brown potatoes wordt in Amerika als ontbijt gegeten. Het lijkt een beetje op rösti. Ik heb er deze Mexicaanse hash brown op verzonnen. De geraspte aardappelen moeten goudbruin en knapperig gebakken worden. Het geheim hiervoor is om na het raspen het in een theedoek (of in keukenpapier) goed droog te persen. Ik heb er […]

Frosé

Frosé

Frozen drankjes en cocktails gaan het helemaal worden deze zomer.
Deze frozen rosé is heerlijk voor een warme zomeravond.

Kersen kruimelkoek

Deze Kersen kruimelkoek is lekker als ontbijt of tussendoortje. Maak deze plaatkoek als het kersentijd is. Of neem anders kersen uit de diepvries. Probeer ook eens deze Yoghurt kersencake

Yoghurt kersen cake

Yoghurt kersen cake

Je zult het misschien niet verwachten maar je kunt een hele lekkere cake maken met yoghurt. Maak deze Yoghurt kersen cake in de kersentijd. Gek op kersen, dan is Kersen semifreddo vast ook iets voor jou.

Pruimentaartje van amandelmeel

Pruimentaartje van amandelmeel

Als de pruimentijd weer is aangebroken, maak dan dit taartje.

Copyright 2016 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden