Dit recept voor courgettelintsalade bevat rauwe courgette, in prachtige linten gesneden, gemengd met een heerlijke dressing en gegarneerd met geschaafde Parmezaanse kaas en verse kruiden. Deze salade van courgettelinten wordt jouw nieuwe favoriete zomersalade! Je vergeet gemakkelijk hoe lekker rauwe courgette kan zijn, vooral omdat hij zo sponsachtig is en zo veel smaken opneemt. Deze […]
Dit pistoletje chorizo met chimichurri lijkt een beetje op de Argentijnse choripán. Het broodje met worst is in Argentinië is het op bijna iedere straathoek te krijgen. Choripán bestaat uit een (stok)brood gevuld met gegrilde of gebakken hele chorizoworst met daarop de bekende groene kruidensaus chimichurri en een rode salsa criolla. Ik heb geen verse […]
Ik ben dol op het maken van deze eenvoudige kiprecepten en deze kipfilet met tomaatjes in roomsaus is veruit een van mijn favorieten. De rijke, weelderige en smaakvolle saus maakt deze kip perfect om te serveren met een lekkere pasta of rijst. Voeg wat gestoomde groenten toe voor een vullende en gemakkelijke maaltijd. Ik weet […]
Dit recept voor diamanthaasmedaillons met zwarte knoflookboter bevat super mals rundvlees dat in de pan wordt geschroeid en snel tot in de perfectie wordt bereid. Deze keer heb ik de diamanthaas niet in z’n geheel bereid, maar het in medaillons gesneden. Dit zijn kleine tournedos geworden. Het voordeel hiervan is dat het vlees supersnel klaar […]
Dit recept van een steaksalade met salsa verde moet je eens proberen als je gek bent op een goede steak. De met mosterd gemarineerde steak en rucola salade is gewoonweg heerlijk! Daarbij nog een lekkere zelfgemaakte salsa verde en je hebt een indrukwekkende salade die het ook goed zal doen tijdens een etentje thuis. […]
Dit pastagerecht is gevuld met een heerlijke smaak en kan worden geserveerd met je favoriete pastasoort! Eenvoudig en er lekker. Deze pasta met geroosterde aubergine is een afgeleide van een recept van Yotam Ottolenghi. Smoky, creamy pasta with burnt aubergine and tahini heet zijn gerecht. Maar toen ik dit recept las, vond ik het toch […]
Eenvoudige, eiwitrijke spinaziesalade met kidneybonen, bloedsinaasappel en feta. Gevuld met textuur en heldere en frisse smaken en perfect voor een gezonde, lichte lunch of als smakelijke bijgerecht! Deze zeer eenvoudig te maken salade zit vitamines en eiwitten. Het is allemaal samengebracht met een passende citrusachtige dressing. Verse spinazie wordt gegarneerd met een smakelijke dressing in […]
Dit snelle en gemakkelijke pastagerecht zal zeker een favoriet bij het hele gezin zijn en is binnen 30 minuten klaar. De zoetheid van prei en de smaak van varkensworst vormen een prachtige combinatie in dit pastagerecht. Pasta met worst en prei, kan je iets geruststellender bedenken dan dat? Het gebeurt niet elke dag dat ik […]
Ik ben dol op de recepten van Yotam Ottolenghi en toen ik zijn Portobello steaks with butter bean mash recept uit zijn kookboek FLAVOUR voorbij zag komen, moest ik dit uitproberen. Maar zoals zoveel recepten van Yotam heb je of heel veel ingrediënten nodig of een ellenlange bereiding. Ik heb er daarom mijn simpele versie […]
Krokant toast besmeerd met een romige burrata met olijfolie, basilicum en citroen. Dit is de boterachtige, Italiaanse kaas waar dromen van gemaakt zijn! Deze smaakvolle burrata met basilicum en citroen kan je serveren als voorgerecht, maar is ook heerlijk als borrelhapje. Zoek niet verder… dit makkelijke en heerlijke, en niet te vergeten mooie voorgerecht […]