Zeebrasem uit de oven met een mangosalsa

Zeebrasem uit de oven met een mangosalsa

Een hele vis bereiden is niet moeilijk. Vooral niet op deze manier, je legt ze op een ovenplaat en de oven doet het werk. Probeer deze zeebrasem uit de oven met een mangosalsa eens, je zult er geen spijt van krijgen. Lekkere Oosterse smaken uit de oven. Manlief is gek op mango, dus die had […]

Zeebrasem op Marokkaanse wijze met parelcouscous

Zeebrasem op Marokkaanse wijze met parelcouscous

Als je nog nooit een hele vis bereid hebt, dan kan ik je deze zeebrasem op Marokkaanse wijze met parelcouscous aanbevelen. Je kruid de vis en zet de schaal in de oven. Dit is een heel erg makkelijke en heerlijke manier om vis te bereiden. Als je verse tuinbonen gebruikt, kook deze dan met couscous […]

Dorade met tomaatjes uit de oven

Dorade met tomaatjes uit de oven

Deze Dorade met tomaatjes uit de oven is een simpel maar o zo lekker visgerecht met Dorade (zeebrasem). De oven doet het werk voor je. Nog zin in een lekker toetje na deze visschotel? Probeer dan eens deze heerlijke Espresso granita       Door de Wijndivas aanbevolen wijn bij dit gerecht: Malvasia van Stanig  De […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden