Deze paarse spruitjesstamppot zit eigenlijk tussen een curry en een stamppot in. Je kookt de aardappelen in een currysaus tot ze beetgaar zijn en voegt dan de geblancheerde spruitjes toe. Deze laat je nog even meekoken, tot het geheel droog gekookt is. Je hoeft niet te stampen, laat de aardappelstukjes en halve spruitjes heel. Het […]
Eiercurry is een vegetarisch gerecht uit India en Indonesië. Het is niet echt moeilijk te maken, je hebt alleen wel aardig wat ingrediënten nodig. Serveer het met witte rijst en/of naanbrood of zoals ik gedaan heb met gekruide zilvervliesrijst. Serveer deze eiercurry op een koude dag en je zult lekker opwarmen door de specerijen in […]
Probeer eens deze Aardappelcurry gemaakt van krieltjes, tomatenblokjes en kokosmelk, zo lekker en kruidig door de zelfgemaakte currypasta. En ik heb ook nog een lekker Aziatische toetje voor je, namelijk deze Gegrilde banaan met matcha ijs
Koolrabi is zo’n ‘vergeten’ groente. Als je deze ziet liggen koop ze dan toch maar en maak dan deze Gevulde koolrabi met kippengehakt. Ik heb ook een lekker recept voor Kipgehaktballetjes voor je, proberen?
Laat je niet afschrikken door de lange ingrediëntenlijst, deze Gehaktballetjes in Maleisische currysaus met pilafrijst zijn het proberen waard. Of maak je liever Spaanse gehaktballetjes, ik heb een lekker recept voor deze Albondigas voor je.