Diamanthaasmedaillons met zwarte knoflookboter

Diamanthaasmedaillons met zwarte knoflookboter

Dit recept voor diamanthaasmedaillons met zwarte knoflookboter bevat super mals rundvlees dat in de pan wordt geschroeid en snel tot in de perfectie wordt bereid. Deze keer heb ik de diamanthaas niet in z’n geheel bereid, maar het in medaillons gesneden. Dit zijn kleine tournedos geworden. Het voordeel hiervan is dat het vlees supersnel klaar […]

Diamanthaas met paddenstoelen

Diamanthaas met paddenstoelen

Diamanthaas ook wel Jodenhaas genoemd is het zachtste stukje haas uit de voorvoet van een koe. Deze steak is zeer smakelijk en ook nog eens vriendelijk geprijsd. Het is een stuk goedkoper dan een tournedos of ossenhaas. Ik het nu een heerlijk recept voor diamanthaas met paddenstoelen voor jullie. Probeer het eens!   Diamanthaas   […]

Diamanthaas met spruitjes en bloemkoolpuree

Diamanthaas met spruitjes en bloemkoolpuree

Diamanthaas, Jodenhaas, schouderhaas of fish muscle. Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar dit is toch wel een lekker stuk vlees. Het is een biefstuk uit de schouder van een rund. Ik heb de Diamanthaas met spruitjes en bloemkoolpuree bereid, een heerlijk en feestelijk maaltje.   Diamanthaas of Jodenhaas   Diamanthaas wordt ook […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden