Fusilli met aubergine, tomaten en rozijnen

Fusilli met aubergine, tomaten en rozijnen

Ik mocht heel veel soorten pasta en daarbij ook nog een paar tomaatproducten ontvangen van de firma La Molisana. Nou als ik zo’n mooi pakket krijg, beginnen ’s nachts mijn receptendromen te komen. Jaja, de meeste recepten ontstaan ’s nachts in mijn dromen. Zo ook deze fusilli met aubergine, tomaten en rozijnen. Een heerlijke vegetarische […]

Eénpans pastagerecht met worstjes

Eénpans pastagerecht met worstjes

Wie wil dat nou niet…..een makkelijk gerecht wat maar in één pan bereid wordt. Ideaal voor een doordeweekse dag, maar natuurlijk ook heerlijk in het weekend. Het is een lekkere pasta met een romige saus. Probeer dit Eénpans pastagerecht met worstjes dus een keertje.   In plaats van salie kan je ook verse of gedroogde […]

Fusilli alla Vodka

Fusilli alla Vodka

Spirelli of ook wel Fusilli pasta is een spiraalvormige pasta. Het voordeel van deze pasta is dat de saus er lekker in gaat zitten. Deze fusilli alla Vodka is een super simpel doordeweeks gerecht, wat snel klaar is. Het is zo simpel dat je het bijna geen recept kan noemen. Het koken van de pasta […]

Fusilli met gepofte rode bietsaus en burrata

Fusilli met gepofte rode bietsaus en burrata

Ik had rauwe bietjes gepoft in de oven. Man wat zijn ze dan lekker, veel lekkerder dan die gekookte bietjes uit de winkel. Ik heb een bietje gebruikt voor een heerlijke salade, er bleven dus nog een paar gepofte bietjes over. Die heb ik gebruikt in deze fusilli met gepofte rode bietsaus en burrata.   […]

Fusilli met verse pesto en groene asperges

Fusilli met verse pesto en groene asperges

Deze fusilli met verse pesto en groene asperges is een eenvoudig en licht lentepastagerecht dat je met slechts een handvol ingrediënten in minder dan 20 minuten maakt (inclusief voorbereiding!). Meng gekookte pasta met verse gemaakte basilicumpesto, asperges en Parmezaanse kaas voor het ultieme recept voor een lentepasta boordevol ongelooflijke smaak. Eerlijk gezegd smaakt dit gewoon […]

Snijd de prei in dunne ringen en spoel dit schoon. Laat dan goed uitlekken. Snijd de Chinese kool doormidden en snijd de helften in hele dunne repen.

Pasta met Chinese kool, prei, spekjes en citroen

Deze pasta met Chinese kool, prei, spekjes en citroen is een lekkere combinatie geworden. Heerlijk voor in de winter, als er volop prei en koolsoorten uit ons kikkerlandje bij de groenteboer liggen. Italy meets Holland zo te zeggen. Ik heb fusilli (spirelli) pasta gebruikt voor dit gerecht, het is een pastasoort in de vorm van […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden