Barbecuesaus zelf maken

Barbecuesaus zelf maken

Deze makkelijke, zoet-pittige zelfgemaakte BBQ-saus is supersnel en eenvoudig te maken. Het is echt de ultieme aanvulling op elke barbecue in de achtertuin en past perfect bij kip, varkensvlees, spareribs en steaks. Ik heb de barbecuesaus gemaakt van pure tomatenketchup van The Ketchup Club. Deze ketchup zat in een sustainable box die ik mocht ontvangen. […]

ANZAC biscuits

De ANZAC biscuits hebben hun oorsprong in Australië en Nieuw-Zeeland. Tijdens de Eerste Wereldoorlog bakten vrouwen deze koekjes voor de soldaten en stuurden ze hiermee naar het front. De koekjes zijn zodanig gemaakt dat ze lang houdbaar zijn. De ANZAC is de afkorting voor: Australian and New Zealand Army Corps. Op 25 april is het […]

Klassieke Engelse Treacle tart

Klassieke Engelse Treacle tart

Deze taart stond al zo lang op mijn to cook lijstje en nu is het er eindelijk van gekomen. Ik had de taart al diverse keren voorbij zien komen op Engelse kookprogramma’s op TV en was gelijk nieuwsgierig geworden ernaar. Hoe kan je een taart van broodkruim en stroop maken? Nou dat kan, zal ik […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden