Geflambeerde aardbeien met vanille-ijs

Geflambeerde aardbeien met vanille-ijs

Ik had heerlijke lokale aardbeien van Fruithal Smits uit ons dorp ontvangen. Super vers en heerlijk zoet. Natuurlijk lekker om zo te eten, maar ik wilde er iets speciaals mee doen. Het was een warme dag en we hadden zin in ijs. Het is dus geflambeerde aardbeien met vanille-ijs geworden. Een overheerlijk nagerecht, wat een […]

Romige ijskoffie en Grand Marnier cocktail

Romige ijskoffie en Grand marnier cocktail

En weer een heerlijk recept met cold drip coffee. Ik heb voor deze romige ijskoffie en Grand Marnier cocktail een krachtige koffie gebruikt met smaken van sinaasappel. Deze koffie is heel goed geschikt om er ijskoffie van te maken. Maar je kunt ook espressokoffie ervoor gebruiken.   Deze cocktail is heerlijk om te drinken na […]

Crêpe Suzette met sinaasappelsaus 2.0

Crêpe Suzette met sinaasappelsaus 2.0

Deze heerlijke flensjes heb ik vaak in het restaurant van mijn ouders aan tafel moeten bereiden. Vooral de vlam in de pan vonden de gasten spectaculair. Soms was de vlam zo groot, dat ik er zelf van schrok. Maar je mocht natuurlijk niets laten blijken, net doen alsof dat zo hoort. Ik vond dit nagerecht […]

Santuario koffie cocktail met ginger ale en Grand Marnier

Santuario koffie cocktail met ginger ale en Grand Marnier

Deze Santuario koffie cocktail met ginger ale en Grand Marnier is een heerlijke cocktail. Ik had nooit gedacht dat koffie in een cocktail zo lekker kon zijn. Ik heb hiervoor de Santuario cold drip coffee van Batavia Dutch Coffee gebruikt, maar je kunt natuurlijk ook zelf espresso zetten en deze laten afkoelen. In plaats van […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden