Krokante smashed potatoes

Krokante smashed potatoes

Geplette aardappelen oftewel crushed of smashed potatoes is zo’n lekker bijgerecht of tussendoortje! Ze zijn krokant van buiten, romig van binnen en boordevol smaak. En dan die goddelijke saus erbij, deze krokante smashed potatoes wil je proeven! Hiervan blijf je eten, je kunt niet stoppen. Ook heerlijk als tapas trouwens, een soort patatas bravas 2.0. […]

Hasselback aardappelen

Hasselback aardappelen

Een klassieker onder de aardappelgerechten zijn deze Hasselback aardappelen. Dun ingesneden aardappelen die met kruidenboter krokant gebakken worden in de oven. Serveer deze aardappelwaaiers als bijgerecht tijdens een feestelijk etentje thuis. Je moet er even de tijd voor nemen, maar dan serveer je wel iets bijzonders.   Hasselback aardappelen   Je zou denken dat dit […]

Roodbaarsfilet met venkelstamppotje en zeekraal

Roodbaarsfilet met venkelstamppotje en zeekraal

Het is iets minder warm, vandaag daarom een lekker visje met zomers stamppotje. Roodbaarsfilet met venkelstamppotje en zeekraal. Roodbaarsfilet is een matig vette doch stevige vis met een hele verfijnde smaak. Super snel gaar, dat is ook een voordeel. Bak hem als eerste op de huid, deze wil je lekker krokant (maar niet verbrand) hebben, […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden