Mozzarella nuggets met pesto

Mozzarella nuggets met pesto

Ze zien er uit als bitterballen, maar het zijn mozzarella nuggets. Ik heb hiervoor de kleine bolletjes mozzarella gebruikt, maar je kunt natuurlijk ook een grote bol in kleine stukjes snijden. Deze mozzarella nuggets met pesto zijn lekker als borrelhapje.   Ik heb er Mexicaanse smaken aan gegeven, door de panko te kruiden met pittige […]

Gnocchi met in de oven geroosterde tomaatjes

Gnocchi met in de oven geroosterde tomaatjes

Eigenlijk is deze gnocchi met in de oven geroosterde tomaatjes een heel makkelijk recept. Je hebt alleen de tijd nodig om de tomaatjes te roosteren in de oven. De gnocchi is in no time gekookt en dat is eigenlijk al het werk wat je eraan hebt. Door de tomaatjes te roosteren krijgen ze een ontzettend […]

Cherrytomaatjes met gemarineerde mozzarellabolletjes

Cherrytomaatjes met gemarineerde mozzarellabolletjes

De gemarineerde mozzarellabolletjes is een recept van 24Kitchen-chef Roberta Pagnier. Ik mocht samen met haar dit recept maken tijdens een press event van Miele Experience Center. Nadat we alle nieuwe trends op keukengebied mochten zien, hebben wij (bloggers en culijournalisten) samen met haar een lunch bereid voor ons allen. Dit gerecht – uiteraard gemaakt van […]

Gnocchi met oesterzwammen en mozzarella

Gnocchi met oesterzwammen en mozzarella

Gnocchi met oesterzwammen en mozzarella is een lekker vegetarisch gerecht dat snel klaar is. Ik heb de mini mozzarella voorzien van een instante rooksmaak, omdat dit mij wel lekker leek in dit gerecht. Natuurlijk kan je ook gerookte mozzarella of een andere gerookte kaas hiervoor gebruiken. Maar omdat ik vloeibare rookaroma (liquid smoke) in huis […]

Pasta Caprese salade

Pasta Caprese salade

Voor deze Pasta Caprese salade heb ik orzo pasta gebruikt. Orzo is een pastasoort wat lijkt op een rijstkorrel. Ik ben er gek op en deze pastasoort is ideaal voor pastasalades. Je kunt natuurlijk ook een ander soort pasta gebruiken. Omdat we gingen picknicken, heb ik de pastasalade in glaasjes gedaan, dit is makkelijk om […]

Copyright 2016 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden