Fusilli of spirelli pasta is een spiraalvormige pasta. Het voordeel van deze pasta is dat de saus er lekker in gaat zitten. Deze fusilli met verse pesto en groene asperges is een lekker simpel doordeweeks gerecht, wat snel klaar is. Het is een vegetarisch gerecht, maar je kunt er natuurlijk nog een gebakken kipfilet of […]
Ik had een heerlijke en kleurige salade rode kool, wortel, venkel, bloedsinaasappel en burrata gemaakt en had daardoor nog een stuk rode kool, wortel en venkel over. Deze lagen al een paar dagen in de koelkast te lonken. Die moesten nog verwerkt worden in een gerecht. Ik heb daar deze knapperige koolsla met venkel, wortel, […]
Zoals ik al eerder geschreven heb, ontstaan mijn (lunch)salades meestal uit restanten die in mijn koelkast liggen. Zo ook deze broccoli en peultjes salade met green goddess dressing. Ik had nog een paar ongekookte peultjes, een stronkje broccoli en een restje van die mooie rode red chard sla liggen. Flans het bij elkaar en je […]