Ik had nog wat Opperdoezer Ronde aardappelen over van de Foodybox zomer. Tevens mocht ik drie soorten garum van 621 Ferments ontvangen en ik had nog zwarte knoflook in huis. Ik heb deze drie gecombineerd in dit heerlijke aardappelgerecht. Geplette aardappelen met zwarte knoflook-olie is het perfecte bijgerecht bij elk gerecht waar je anders gebakken […]
Deze romige Opperdoezer Ronde aardappelsalade met augurk is zonder twijfel mijn favoriete aardappelsalade! Het is zo gemakkelijk te maken, er worden eenvoudige ingrediënten gebruikt en ik ben dol op de romige dressing. Mijn familie maakt dit recept al jaren! Je zult het geweldig vinden. Dit recept is makkelijk te maken. Ik deel hoe je de […]
Een flatbread met omelet is een heerlijk gelaagd plat brood met omeletvulling. Het is een makkelijk en heerlijk ontbijt of lunch dat gemaakt wordt met een flatbread en hoogwaardige eiwitten en goede vezels bevat. Ik heb het zelfs als avondmaaltijd gegeten, toen ik niet zoveel zin had om te koken, maar toch iets vullends wilde […]
Ben je dol op doperwten dan is deze simpele erwtensalade met geitenkaas echt iets voor jou. Deze lente salade met geitenkaas parels is een levendig saladerecept, gezond, voedzaam en boordevol producten die makkelijk verkrijgbaar zijn. Binnen een mum van tijd klaar, de perfecte salade voor het voorjaar en de zomer. Het is een snelle en […]
Deze romige kersen chiapudding is een heerlijk en gezond ontbijt of dessert wat je vooraf kunt bereiden. Vol zoete zomerkersen en boordevol eiwitten, vezels, antioxidanten. Dit recept is vegan, glutenvrij en zonder toegevoegde geraffineerde suikers. Perfect voor een gezond ontbijtje op een warme zomerdag. Kersen Heerlijk de kersen zijn weer in het seizoen […]
Als je binnen 20 minuten wilt eten en nog niets hebt voorbereid, zijn deze knapperige tonijn en maïsbeignets de oplossing! Het gebruik van tonijn uit blik is zo handig en snel en je weet dat je een goede eiwit-boost krijgt. Verdubbel het recept en je hebt ook nog een lekkere lunch voor de volgende dag! […]
Wie kent het niet, de beroemde biefstuk Bali van restaurant Loetje. Een perfect gebakken kogelbiefstuk met veel jus wat aangemaakt is met sambal. Als je van pittig houdt, dan is dit echt iets voor jou! Ik heb er frieten en een groene salade bij geserveerd, maar je kunt het ook serveren met wit brood zoals […]
Deze chocolade chiapudding met dadelkaramel smaakt geweldig en is gluten-, zuivel- en geraffineerde suikervrij en veganistisch. Ik ben een grote fan van chiapuddingen! Daarom besloot ik weer een nieuw recept voor chiapudding te maken waarin karamel verwerkt is. Geniet van de romige, chocoladeachtige goedheid van chiapudding! Dit ontbijt is gemaakt met rijke, vezelrijke chiazaadjes en […]
Ik was bij boer Karin van de Polderknoflook en Polderkip geweest om groene asperges te halen. En natuurlijk ook die heerlijke kip en verse knoflook van haar. En ze had stukken Jersey kaas liggen, die heb ik ook maar meegenomen. Deze vier heerlijke lokale producten heb ik gecombineerd in dit zalige gerecht van kipfilet met […]
Dit koffie-ijs met gezouten karamel is de droom van elke koffieliefhebber! Het is een mix van koffie-ijs, gemengd met zelfgemaakte gezouten karamelsaus. Perfect zoet, romig en krachtig. Voor dit zelfgemaakte ijsrecept heb je geen ijsmachine nodig. Het is zo snel en gemakkelijk te maken! Ook voor de ijsbasis zijn maar een paar ingrediënten nodig! Omdat […]