Ik heb ooit Blackened Chicken Alfredo gegeten in een Outback restaurant in Florida. En ineens moest ik hieraan denken toen ik kipfilets gekocht had bij mijn favoriete kippenboer Karin van Polderkip. Dus heb ik nu deze beroemde Blackened kip Alfredo met pasta zelf thuis gemaakt. En nu kunnen jullie deze heerlijke kip ook maken, want […]
Verse zalm wordt in hapklare blokjes gesneden en vervolgens in de pan gebakken tot knapperige, malse perfectie in dit simpele maar geweldige recept voor knapperige sesam zalmblokjes. Zoete en hartige kleverige zalm brengt zeker leven in uw doordeweekse maaltijden! Als jij net als ik een grote voorliefde hebt voor knapperige zalm, dan zal je genieten […]
Het recept van vandaag is een Aziatische salade met gamba’s en mango die is ontworpen als een heerlijke lichte maaltijd op een warme zomerdag. Dit gerecht balanceert de zoetheid en warmte van de mango met de zuurgraad van het limoensap en de kick van chili. Heerlijke combinatie van de pittige gamba’s met de groente en […]
Een aguachile van garnalen is een smaakvol Mexicaans voorgerecht, vergelijkbaar met ceviche, waarbij garnalen worden gemarineerd in limoensap, met de toevoeging van chilipepers en koriander. Een eenvoudig en heerlijk voorgerecht dat koolhydraatarm en keto-vriendelijk is. Serveer het met tortillachips of mini tostadas. Aguachile Aguachile (ook bekend als Camarones en Aguachile) betekent letterlijk ‘chiliwater’, […]
Roerbak teriyaki paddenstoelen is een vegetarisch gerecht dat in 20 minuten klaar is, boordevol knapperige, zoete en zoute smaken. Met slechts een paar ingrediënten kan je dit snelle en gemakkelijke recept voor paddenstoelen maken. Serveer het in een dampende kom rijst, meng het met instant noedels of gebruik het als topping op jouw hoofdgerechten. […]
Deze Griekse smashed burger pita is de maaltijd van de zomer. Gevuld met verse Griekse salade, feta en kruiden, is het een gezonde maaltijd vol smaak en voeding. Zien ze er niet geweldig uit? Ze zijn niet alleen makkelijk te maken, maar ook nog eens ontzettend lekker. Smashed burger Smash oftewel smashed burgers […]
Nu ik weer alleen woon, word ik wat handiger met restjes. Ik kook nog steeds te veel, soms is dat bewust omdat ik porties in de vriezer wil doen voor later. Maar soms ook onbewust omdat mijn ogen nog steeds groter zijn dan mijn maag(je). Ik had nu een hele kip gebraden en de restjes […]
Deze kikkererwten alla Vodka is het ultrasnelle, vezel- en eiwitrijke diner waar je op hebt gewacht! Kikkererwten zwemmen in een romige wodkasaus die wordt versterkt door gebakken knoflook, ui en rucola sla. Knapperig stokbrood is perfect om erin te dippen. Je kunt dit gerecht eenvoudig aanpassen door snijbiet of spinazie te gebruiken in plaats van […]
Verwen jouw gasten met dit eenvoudige Toscaanse kip recept! Sappige kipdijfilets worden gekruid met Italiaanse kruiden, goudbruin geschroeid en vervolgens gestoofd in de meest luxueuze roomsaus gevuld met uien, paprika, zongedroogde tomaten, rucola en Parmezaanse kaas. Als je op zoek bent naar iets dat snel, gemakkelijk en lekker is om te maken voor het avondeten, […]
Dit Catalaanse gerecht van gehaktballetjes in pikante tomatensaus oftewel Boles de Picolat, is een populaire klassieker onder de tapasgerechten. Deze klassieker mag op geen enkel tapasmenu ontbreken. Een droge sherry past goed als drankje bij dit gerecht. Het meest typische recept uit de Catalaanse keuken is dit gerecht met gehaktballetjes gemaakt van varkens- en rundergehakt, […]