Beefburger met cottage cheese

Beefburger met cottage cheese

Deze simpele beefburger met cottage cheese is lekker smeuïg door de toevoeging van de verse kaas. De cottage cheese maakt dit een van de meest malse, sappige en smakelijke burgers die je ooit zult proberen. En een cottage cheese burger is een smaakvol en extra voedzaam door de toevoeging van extra eiwitten van de verse […]

Green Goddess dressing

Deze Green Goddess dressing is een super mooie groene dressing waarbij je kunt variëren met je favoriete kruiden. Ik zou zeggen …. leef je uit. Heerlijk over een salade, te gebruiken als saus bij vlees of vis of als groentedip De dressing is ook heerlijk bij deze Biet en bief carpaccio salade.  

Pistou

Pistou

De klassieke Pistou is een basilicumsaus op olijfoliebasis. Het is de wat minder bekende Franse versie (uit de streek Provence) van de Italiaanse pesto. Het enige verschil tussen de twee is dat er in Pesto wel en in Pistou geen pijnboompitten verwerkt zijn. Ik heb hierin ook nog peterselie verwerkt. Het voegt een frisse toets […]

Romesco saus

Romesco saus

Maak je eigen Romesco saus voor zomerbarbecues. De mix van gerookte amandelen en gegrilde rode pepers past prachtig bij barbecuegerechten als dipsaus. Deze Spaanse pittige saus is lekker bij gegrild vlees, kip, gegrilde groenten, door de pasta of op brood. Romesco saus is een onvergetelijke saus. Het is gedurfd, pittig en vol met geroosterde smaak. […]

Zoete chilisaus zelf maken

Sweet chili sauce is veel lekkerder als je het zelf maakt. Dit zelfgemaakte recept voor zoete chilisaus wordt gegarandeerd een favoriete saus in je huis! Zoals met bijna alles gaat er niets boven zelfgemaakt en zoete chilisaus is daarop geen uitzondering. Het is niet alleen supersnel en gemakkelijk te maken, het is goedkoper, er zitten […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden