Toad in the hole met uienjus

Toad in the hole met uienjus

Toad in the hole is een typisch Brits gerecht. Het zijn verse worstjes welke in de oven worden gebakken in een soort Yorkshire pudding. Yorkshire pudding is ook al zo’n typisch Brits gerecht wat meestal bij de Sunday Roast geserveerd wordt. Ik wist niet hoe ik dit gerecht heb beste vertalen c.q. benoemen moest, dus […]

Eénpans pastagerecht met worstjes

Eénpans pastagerecht met worstjes

Wie wil dat nou niet…..een makkelijk gerecht wat maar in één pan bereid wordt. Ideaal voor een doordeweekse dag, maar natuurlijk ook heerlijk in het weekend. Het is een lekkere pasta met een romige saus. Probeer dit Eénpans pastagerecht met worstjes dus een keertje.   In plaats van salie kan je ook verse of gedroogde […]

Hotdog van verse worst met wasabi

Hotdog van verse worst met wasabi

Deze hotdog van verse worst met wasabi is ook weer een heerlijk recept geworden met de verse wasabi die ik mocht ontvangen. Je kunt de saus zo pittig maken als je zelf wilt door meer of minder verse wasabi toe te voegen.  Het is eens weer een hele andere manier om een hotdog te bereiden. […]

Broodje hot dog speciaal

Broodje hot dog speciaal

Een Broodje hot dog speciaal is een Amerikaanse klassieker, maar dan even anders. Je maakt zelf je hot dog van verse worst en ontbijtspek. Kent u deze Amerikaanse klassieke Clubsandwich ook?

Zelf saucijzenbroodjes maken

Zelf saucijzenbroodjes maken

Dit is een makkelijk en klassiek recept voor zelfgemaakte saucijzenbroodjes, waarvan ik durf te zeggen dat het kan wedijveren met de saucijzenbroodjes van de warme bakker! Een sappige en kruidige worstmengsel verpakt in bladerdeeg. Ik bedoel maar: heb je meer informatie nodig om te weten dat deze ontzettend lekker zijn! En zelf saucijzenbroodjes maken is […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden