Zeekraalrisotto van Sergio Hermans

Zeekraalrisotto van Sergio Hermans

De vinaigrette die je overhoudt van deze Zeekraalrisotto van Sergio Hermans, is lekker bij gebakken vis of kort gekookte bloemkoolroosjes. Maar deze risotto van mij is ook erg lekker: Risotto met garnalen en tuinboontjes

Salade van postelein, waterkers en radijsjes

Salade van postelein, waterkers en radijsjes

Vroeger vond ik postelein niet lekker, waarschijnlijk omdat het te lang gekookt werd waardoor het ‘snotterig’ werd. Dus toen ik postelein bij mijn groenteboer zag liggen, dacht ik laat ik het eens weer proberen. Maar ik durfde het niet te koken, dan maar een salade ervan maken. Deze Salade van postelein, waterkers en radijsjes is […]

Pasta met grote garnalen, zeekraal en dille

Pasta met grote garnalen, zeekraal en dille

Lasagne vellen op een andere manier gebruikt.

Noedels met zalm en roerbakgroente

Noedels met zalm en roerbakgroente

Heerlijk zalm met een Oosterse twist.

Groene voorjaarssalade met asperges

Groene voorjaarssalade met asperges

Maak deze Groene voorjaarssalade met asperges, zodra de verse asperges uit eigen land er zijn. Lente…ik heb er zin in. Ik heb ook nog zo’n mooie Gele zomersalade voor je.

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden