Salade met makreel, bietjes en spelt heb ik in het kader van mijn anti-candida dieet gemaakt met de ingrediënten die ik wel mocht eten. In het recept Geroosterde bietjessalade vind je hoe je de bietjes roostert in de oven en het recept van de dillepesto vind je hier
Deze lekkere Tosti ham, kaas en pesto is gebakken in de pan. Maak er wel een zelfgemaakt pesto bij, uit een potje is echt niet lekker.
Met warm weer geen zin om te koken. Maak dan dit ‘belegd broodje’ met de ingrediënten van een salade Niçoise. Je kunt de boontjes en eieren van te voren koken en de pesto ook vooraf bereiden. Dan hoef je ’s avonds het brood alleen nog maar te beleggen.
Heb je nog een stokbrood(je) liggen die overgebleven is van een feestje? Maak er dan een heerlijke pizza gemaakt van stokbrood van. Je snijdt het stokbrood in de lengte doormidden, smeer er iets lekkers op zoals pesto of een anders lekker smeersel zoals een tapenade en beleg het stokbroodje met wat je in huis hebt. […]
Dit is een uitgebreid recept, maak het eens als je een bijzonder etentje wilt bereiden.