Ik heb voor dit gerecht Bloemkoolsteaks met quinoa drie kleuren quinoa gebruikt, maar dat hoeft natuurlijk niet. Bloemkool grillen op deze manier is heerlijk. Van de overgebleven bloemkool kan je deze heerlijke soep maken: Geroosterde bloemkool en zoete aardappelsoep
Deze Teriyaki zalm met zoetzuur van rettich is een heerlijk licht gerechtje met heel veel smaak, geschikt als lunch of avondmaaltijd. Deze Bulgursalade met pittige zalm is ook heel bijzonder.
Sgroppino is een heerlijk Italiaans drankje gemaakt van citroensorbetijs en Prosecco. Je kunt het als cocktail, nagerecht of tussengerecht bij een meergangen-diner nuttigen. Deze Sgroppino smaakt heerlijk na de Pappardelle met raapstelen, groente asperges en dillepesto
Voor deze Niçoise salade met gekonfijte zalm en truffelaardappelen heb ik de zalm gekonfijt. Als je dit te spannend vind om te doen, pocheer of bak de zalm dan. Liever een iets simpeler salade met zalm maken, probeer dan deze Salade met groene asperges en zalm.
Deze vegetarische curry moet je eens proberen…..zo lekker!
Een heerlijke salade met prachtige kleuren.
De Hollandaisesaus in deze Eggs Benedict met gerookte zalm heb ik vervangen door een makkelijker versie gemaakt van verse roomkaas. En dit is ook zo’n verwen gerecht met eieren en gerookte zalm: Omelet met gerookte zalm en geblancheerde venkelblokjes
Ik had een hele grote muskaatpompoen op de markt gekocht. Maar ja wat ga je er allemaal mee doen. Eerst de pompoen gesneden, dat was al een uitdaging op zich. Ik heb een stuk hiervan geschild en in kleine blokjes gesneden. Dit zou een Pompoenchutney worden. Nou hij is goed gelukt zal ik je verklappen. […]