Dorade met tomaatjes uit de oven

Dorade met tomaatjes uit de oven

Deze Dorade met tomaatjes uit de oven is een simpel maar o zo lekker visgerecht met Dorade (zeebrasem). De oven doet het werk voor je. Nog zin in een lekker toetje na deze visschotel? Probeer dan eens deze heerlijke Espresso granita       Door de Wijndivas aanbevolen wijn bij dit gerecht: Malvasia van Stanig  De […]

Zeekraalrisotto van Sergio Hermans

Zeekraalrisotto van Sergio Hermans

De vinaigrette die je overhoudt van deze Zeekraalrisotto van Sergio Hermans, is lekker bij gebakken vis of kort gekookte bloemkoolroosjes. Maar deze risotto van mij is ook erg lekker: Risotto met garnalen en tuinboontjes

Niçoise salade met gekonfijte zalm en truffelaardappelen

Niçoise salade met gekonfijte zalm en truffelaardappelen

Dit recept voor Niçoise salade met gekonfijte zalm en truffelaardappelen is een variant op de klassieke Niçoise salade. Het bestaat uit malse zalm, truffelaardappelen, eieren, peultjes, olijven, tomaten en een heerlijke dressing. Een luxe variant op de klassieke salade. Voor deze salade heb ik de zalm gekonfijt. Als je dit te spannend vindt om te […]

Salade met groene asperges en zalm

Salade met groene asperges en zalm

Mmmm aspergetijd is aangebroken.

Pasta met gerookte forel, rozijnen en Marsala

Pasta met gerookte forel, rozijnen en Marsala

Dit is mijn versie van een Nigella-recept (uit haar Nigellissma boek) dat op zijn beurt gebaseerd is op een traditioneel Siciliaans recept: pasta con le sarde (pasta met sardientjes). Nigella heeft de sardines vervangen door gerookte makreel, maar de rest van de ingrediënten zijn heel typerend voor de Siciliaanse voorraadkast: rozijnen, pijnboompitten, kappertjes en Marsala-wijn. […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden