Polentafrieten met salie en kaas

Polentafrieten met salie en kaas

Wil jij jezelf, vrienden en/of jouw familie verwennen, maak dan eens deze polentafrieten met salie en kaas. Helemaal niet moeilijk om te maken, kidsproof en daarnaast ook nog glutenvrij. Lekkere knapperige frieten die zacht zijn van binnen, wie wil dat niet?   Polenta   Polenta is een traditioneel gerecht gemaakt van maïsgriesmeel uit het Noorden […]

Kokos tomaten curry met kabeljauw

Kokos tomaten curry met kabeljauw

Ziet het er niet prachtig uit deze curry met vis? En het is ontzettend makkelijk te maken. Dus als je nooit vis bereid hebt, omdat je dit niet durft maak dan eens deze kokos tomaten curry met kabeljauw.   Curry   Een curry is een gekruid gerecht uit de Aziatische keuken. Dit kan uit India, […]

Gado Gado met satésaus

Manlief is gek op mijn satésaus, vandaar dit recept. Dus zelf een heerlijke pindasaus gemaakt, aardappelen en eieren gekookt, sperziebonen, wortel en taugé geblancheerd. Geserveerd met Chinese kool, komkommer, verse koriander en satésaus. En klaar is deze Gado Gado met satésaus. Een heerlijk vegetarisch Indonesisch groentegerecht.   Gado Gado   Gado Gado (spreek het uit […]

Stokbroodje krokante kippenlevers

Stokbroodje krokante kippenlevers

Als jij een liefhebber bent van kippenlevertjes, dan kan ik jou dit broodje aanbevelen. Kippenlevers met spek en uien is een klassieke combinatie. Ik heb een krokante “paneermeel” gemaakt van deze smaken. Dus de spek en uien in de vorm van een krokant jasje. Het is een zalig stokbroodje krokante kippenlevers geworden.   Kippenlevertjes worden […]

Copyright 2016 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden