Cordita’s gevuld met Picadillo vis

Cordita’s gevuld met Picadillo vis

Ik kwam deze foto’s tegen in mijn archief en toen bleek dat dit recept voor Cordita’s gevuld met Picadillo vis niet eens op de website stond. En dat is zonde, want het is een superlekker recept. Daarom heb ik het uitgeschreven voor jullie en snel geplaatst op de site. Als je niet van vis houdt, […]

Piadine met saffraanvis en rode kool

Piadina met saffraanvis en rode kool

Deze piadina met saffraanvis en rode kool is al een heel oud recept van mij, maar de foto zag er niet uit. Dus maar opnieuw gemaakt en gefotografeerd. Goed excuus om het nog een keer te eten toch? Maar ja, het blijft een lastig gerecht om leuk op de foto’s te zetten.   Piadina   […]

Bouillabaisse met rouille

Bouillabaisse met rouille

Ik heb bouillabaisse met rouille voor het eerst gegeten op onze vakantie in Zuid-Frankrijk en vond het gelijk de lekkerste vissoep die ik ooit gegeten had. Vooral de rouille erbij, lekker pittig met veel knoflook. Wat een smaken allemaal.   Bouillabaisse is een van oorsprong Provençaals gerecht wat gemaakt werd onverkochte/overgebleven vis van de vissers. […]

Viscurry

Viscurry

In deze Viscurry heb ik verse kurkuma gebruikt. Als je geen verse kurkuma kunt vinden, gebruik dan 1 eetlepel gemalen kurkuma. Tip: Maak deze Chinese koolsalade als voorafje en deze Mango lassi als nagerecht.  

Aziatische viskoekjes

Aziatische viskoekjes

Het recept voor de Zoete chilisaus bij deze Aziatische viskoekjes vind je hier.

Vis shoarma

Vis shoarma

Shoarma gemaakt van vis.

Fish pie met wortelpuree

Fish pie met wortelpuree

Een fish pie is een visschotel uit de oven. Het is een traditioneel gerecht wat oorspronkelijk uit Engeland komt. De fish pie kan bereid worden met diverse soorten vis, zoals kabeljauw of heilbot, maar ook met zalm, gerookte vissoorten en/of garnalen. Vaak wordt er ook nog gekookte eieren in verwerkt. Ik heb een fish pie […]

Escabeche van witvis

Escabeche van witvis

Escabeche van witvis is een gerecht dat doorgaans bestaat uit een schotel van gepocheerde of gebakken vis, dat voor het opdienen wordt gemarineerd in een zuur mengsel. Deze zure marinade is meestal azijn, maar kan ook bestaan uit het sap van citrusvruchten. Het marineren gebeurt (gedurende een of meer nachten) in de koelkast. Het gerecht […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden