Biet en Bief carpaccio

Biet en Bief carpaccio

Dit is mijn variatie op de klassieke carpaccio, het is namelijk een Biet en Bief carpaccio. Dunne plakjes rauwe ossenhaas vormen het middelpunt van dit Italiaanse voorgerecht, geserveerd met knapperige bieten en een fantastische Green Goddess dressing. Garneer het gerecht met wat sla, feta en een goede olijfolie.   Carpaccio   Runder carpaccio zou in […]

Noedels met bavette

Noedels met bavette

Bavette bereid op z’n Oosters

Bavette grillen

Bavette grillen

Deze gemarineerde bavette is een enigszins stevige maar smaakvolle steak. Het wordt (medium) rare gegeten en in dunne plakken gesneden. Gemarineerd, snel gegrild op hoog vuur en in dunne plakjes gesneden smelt deze flank steak praktisch in je mond. Wij houden ervan om de bavette lekker rood te eten, zo blijft hij het meest mals. […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden