Witte chocolade fudge met wasabi en zwart zout

Witte chocolade fudge met wasabi en zwart zout

Deze Witte chocolade fudge met wasabi en zwart zout is een hele bijzondere combinatie geworden. Ik mocht verse wasabi ontvangen en heb daar al diverse gerechten mee gemaakt. Lees hier de blog over verse wasabi en dat de wasabi die verkocht wordt in de winkels niets met echte wasabi te maken heeft. Verse wasabi is […]

Halloween mummie koekjes

Halloween mummie koekjes

31 oktober wordt er weer Halloween gevierd en ik heb leuke ‘scary’ versnapering voor de kinderen gemaakt. Oehoe …. lekker griezelen met deze Halloween mummie koekjes. Leuk om samen met de kinderen te maken.   Halloween is de Engelse naam voor allerheiligenavond (All Hallow’s Evening). Dit werd vooral gevierd door de Amerikanen op de avond […]

Mummie speculaasballen

Mummie speculaasballen

31 oktober is het weer zover …. Halloween. Dan gaan we weer griezelen en deze Mummie speculaasballen zijn een leuke traktatie voor de avond.   Chocolade au-bain-marie smelten houdt in dat je de chocolade in een glazen schaal boven een pan met heet water laat smelten. Het water moet niet koken en niet tegen de […]

Rocky Road met Paaseitjes

Rocky Road met Paaseitjes

Deze Rocky Road met Paaseitjes is een lekkernij voor de Paasdagen. Maak hem als je veel gasten verwacht. Lekker bij de koffie of als nagerecht. Het ziet er spectaculair uit, maar is helemaal niet moeilijk om te maken. Ik heb van die leuke gekleurde dragee eitjes ervoor gebruikt, maar je kunt natuurlijk ook chocolade eitjes […]

Witte pindarotsjes

Witte pindarotsjes

Wij zijn gek op witte chocolade en daarom heb ik deze witte pindarotsjes gemaakt. Natuurlijk kan je ook pure of melkchocolade gebruiken voor dit recept. Ik heb gezouten pinda’s gebruikt, dat haalt het hele zoete van de witte chocolade eraf en maakt de pindarotsjes wat interessanter van smaak vind ik.   Ook zo gek op […]

Witte chocoladehart met goji, kokos en pistache

Witte chocoladehart met goji, kokos en pistache

Hoe leuk is het met je lief te verrassen op Valentijnsdag met deze witte chocoladehart met goji, kokos en pistache. Ik heb de witte chocolade gekleurd met rode bietenpoeder, maar je kunt natuurlijk ook een eetbare rode kleurstof gebruiken hiervoor. Als topping kan je helemaal los gaan, gebruik wat je lekker vind aan gedroogd fruit, […]

Witte chocolade fudge met pistache en cranberries

Witte chocolade fudge met pistache en cranberries

Deze Witte chocolade fudge met pistache en cranberries is een traktatie met de feestdagen. Serveer het bij de koffie na het eten en iedereen zit te glunderen van genot aan tafel. Als je helemaal wilt uitpakken met een Kerstdessert, maak dan deze Cranberry en champagne Kerstkrans

Mokka chocoladefudge

Mokka chocoladefudge

Deze Mokka chocoladefudge is toch wel een guilty pleasure van mij. Ben je ook zo gek op een chocolade verwennerij, probeer dan eens deze Chai chocoladetruffels

Cranberry witte chocoladeballen

Cranberry witte chocoladeballen

Ik zal het maar bekennen; ik ben gek op witte chocolade en kokos. Hierbij mijn guilty pleasure voor de Kerstdagen. Deze Cranberry witte chocoladeballen zijn natuurlijk het hele jaar door lekker, maar het is wel een speciale verwennerij met de feestdagen.   Witte chocolade   Witte chocolade heet wel zo, maar is natuurlijk helemaal geen […]

Copyright 2016 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden