Baharat lamshaasje met parelcouscous

Baharat lamshaasje met parelcouscous

Lamshaas is een heel mals en zacht stukje vlees van het lam. Het haasje wordt gesneden uit de rug. Het lekkerste is als je het vlees rosé serveert, het is namelijk zonde om het helemaal door te bakken. Daarom bak je het maar even in een pan. Baharat is een kruidenmix uit het Midden-Oosten en […]

Fattoush salade

Fattoush salade

Fattoush salade is een van oorsprong Libanese salade en wordt meestal gemaakt van geroosterd pitabrood, tomaten, komkommer, ui en veel verse kruiden. Het is een lekkere frisse salade die heel goed geserveerd kan worden als lunch, maaltijdsalade of bij de barbecue. Het is de Arabische variant van de Italiaanse broodsalade panzanella. Door de smaakmakers zoals […]

Mini aubergine en boerenkoolsalade

Mini aubergine en boerenkoolsalade

Ik zag hele leuke kleine aubergines liggen bij de groenteboer en die moest ik kopen natuurlijk. Ik heb er deze Mini aubergine en boerenkoolsalade van gemaakt. Mocht je geen kleine aubergines kunnen vinden, dan zijn de gewone aubergines ook goed. Ook deze Boerenkool salade met bloedsinaasappel, rauwe bietjes, feta en rode ui is ook erg […]

Copyright 2016 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden