Geroosterde pastinaaksoep met palmkool pesto

Geroosterde pastinaaksoep met palmkool pesto

Door de pastinaak te roosteren, krijg deze groente nog meer smaak en komt het zoete ervan goed naar boven. Het is een romige geroosterde pastinaaksoep met palmkool pesto geworden. Je hoeft geen room toe te voegen, maar kunt wel een lepeltje room erover doen bij het serveren.   Ik heb groentebouillon gebruikt voor deze soep, […]

Gemengde paddenstoelen en palmkool met eieren

Gemengde paddenstoelen en palmkool met eieren

Deze gemengde paddenstoelen en palmkool met eieren is een variant op het eiergerecht de Shakshuka. Hiervan vind je nog meer variaties op mijn site. Met slecht een paar ingrediĆ«nten flans je een heerlijk vegetarisch gerecht in elkaar. Koningsboleten, shiitake, oesterzwammen en shimeji paddenstoelen gebruikt. Omdat het herfst is, zijn deze nu volop verkrijgbaar bij een […]

Copyright 2016 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden