Pasta met gerookte zalm en citroen

Pasta met gerookte zalm en citroen

Een supersnel doordeweeks avondmaal is deze pasta met gerookte zalm en citroen en kappertjes. De scherpte van de kappertjes en citroen snijdt door de romigheid van de zalm en pasta. Gebruik tagliatelle, spaghetti, pappardelle of linguine. Dit recept is van Mary Berry en ik heb het een beetje aangepast.   Deze pasta met gerookte zalm […]

Gevulde kipfilet met spinazie pestosaus

Gevulde kipfilet met spinazie pestosaus

Deze gevulde kipfilet met spinazie pestosaus recept is makkelijk en zó lekker! Kipfilets worden gevuld met kaas, gebakken en geserveerd in een eenvoudige roomsaus. Hoewel het heel gemakkelijk is om deze maaltijd te maken, ziet deze er elegant uit en is hij perfect geserveerd met rijst of aardappelen. Mals gevulde kip wordt gebakken en geserveerd […]

Tarbotmoot met paddenstoelen roomsaus

Tarbotmoot met paddenstoelen roomsaus

Ik heb voor het eerst online boodschappen gedaan bij Crisp. Wat een keuze heb je daar en ook heel veel soorten vis. Ik had o.a. een tarbotmoot met vel besteld en diverse super verse groenten zoals die mooie regenboog snijbiet en ook nog cantharellen. Als ik die drie nu eens combineer in een gerecht? Nou […]

Kipfilet met room en spinazie

Kipfilet met room en spinazie

Dit heerlijke eenpansgerecht van kipfilet met room en spinazie is supermakkelijk te maken. Ik moet toegeven dat ik normaal gesproken geen grote fan ben van kipfilets. Maar als ze goed plat worden geslagen en bestrooid met gerookte paprikapoeder zodat er een mooi bruin korstje ontstaat, dan is het een heel ander verhaal. En vooral als […]

Spaghetti met miso paddenstoelen

Spaghetti met miso paddenstoelen

Miso en paddenstoelen zijn twee umami smaken die vaak worden gebruikt om een gerecht te verheffen. Dus wanneer ze worden gecombineerd, vullen ze elkaar zo goed aan waardoor er een enorme umami-bom ontstaat die je doet verlangen naar meer. Deze spaghetti met miso paddenstoelen is daarom een super combinatie. Je kunt het natuurlijk ook maken […]

Mosselen in citroen knoflooksaus

Mosselen in citroen knoflooksaus

Alle mosselfans, opgelet. Ik heb namelijk een heerlijk mosselrecept voor jullie. Deze mosselen in citroen knoflooksaus is weer eens een hele andere manier om mosselen te bereiden. Persoonlijk ben ik dol op mosselen en als we ze eten, kook ik het vaak in een wijn of bouillon. Ik bereid het gewoon met wat smaakmakers zoals […]

Pappardelle met zeevruchten en roomsaus

Pappardelle met zeevruchten en roomsaus

Een gemakkelijke, snelle en heerlijke pasta met zeevruchtensaus die perfect is voor de zomer! Deze pappardelle met zeevruchten en roomsaus bevat brede eierpasta in een romige tomatensaus gemaakt met gemengde zeevruchten. Dit is geen typische vissaus om in te dippen, zoals een cocktailsaus. Hier hebben we het eerder over een lichte tomaat-, wijn- en roomsaus, […]

Spaghetti met spinazie blauwe kaassaus

Spaghetti met spinazie blauwe kaassaus

Deze spaghetti met spinazie blauwe kaassaus is een heerlijk en makkelijk te bereiden vegetarische pasta. Maar je kunt er ook nog een gegrilde steak, stukje kip of tofu erbij maken als je extra proteïne erbij wilt serveren. De saus is super romig en heeft precies de juiste hoeveelheid spinazie en wat voedzame en knapperige walnoten. […]

Kipfilet in zongedroogde tomatensaus

Kipfilet in zongedroogde tomatensaus

Dit eenpansgerecht met kipfilet in zongedroogde tomatensaus is snel, gemakkelijk en bereid in een ongelooflijk romige en heerlijke zongedroogde tomatensaus. Serveer het met je favoriete groenten, granen of pasta. Hallo lieve volgers hier is een van mijn favoriete kiprecepten aller tijden. Dit gerecht heeft het tot mijn favorieten gemaakt omdat het lekker, eenvoudig en in […]

Karbonade met mosterdsaus

Karbonade met mosterdsaus

We eten niet veel varkensvlees, maar als we het doen moet het wel een goed stukje vlees zijn. Ik had ribkarbonades van Livar besteld en heb daar deze heerlijke karbonade met mosterdsaus van gemaakt. Erbij een lekkere aardappelpuree met grove mosterd en bieslook en gegrilde groene asperges. Het is een verrukkelijke maaltijd geworden. Makkelijk te […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden