Deze Rettich burgertjes is een bijzonder gerecht gemaakt van deze vergeten groente. Je rasp de rettich en mengt het met bulgur, panko, ei en kruiden en vormt er burgertjes van. Of probeer eens deze Teriyaki zalm met zoetzuur van rettich.
Deze Orzotto met balsamico schorseneren is een risotto gemaakt van orzo pasta (deze pasta lijkt op een rijstkorrel). Ik ben er gek op! En dan nog een lekkere Brownie met verse vijgen na?
Pakora is een Indiase groentebeignet. Men haalt een de ingrediĆ«nten (bijvoorbeeld ui, aubergine, spinazie, aardappelen, bloemkool, kip) door een beslag van kikkererwtenmeel en frituurt het dan. Ik heb Pakora’s van vergeten groenten gemaakt. Een van de vergeten groenten hierin is meiknol. En daar heb ik ook nog een lekker recept van, namelijk deze Gekruide meiknolletjes. […]
Deze Knolselderij en koolraap currysoep is een heerlijke soep, niet te pittig en je proeft de smaken van de knolselderij en koolraap nog goed. Ik heb ook nog een lekkere Pastinaak knolselderijsoep recept voor je.
Koolrabi is zo’n ‘vergeten’ groente. Als je deze ziet liggen koop ze dan toch maar en maak dan deze Gevulde koolrabi met kippengehakt. Ik heb ook een lekker recept voor Kipgehaktballetjes voor je, proberen?
Lekkere pittige salade van ‘vergeten’ groenten.