Ik ben gek op carpaccio, het liefst zelfgemaakte. (bief biet) En af en toe koop ik ook wel van die kant en klaar carpaccio uit de supermarkt. Deze keer dus ook, maar ik wilde er iets ‘anders’ mee doen. Nou ik heb er een heerlijke lunch van gemaakt. Een wrap met Aziatische carpaccio. Had nog […]
Deze wrap met groene aspergetips, pastrami en Caesar salade dressing is heerlijk als lunch of avondmaaltijd op een warme dag. Serveer er 1 als lunch en 2 als avondmaaltje. Caesar salad meets wrap, noem ik het. Manlief – die 26 jaar in Amerika gewoond heeft – is gek op Caesar salad en daarom staat deze […]
Voor deze gado gado wraps heb ik zelf satésaus gemaakt omdat ik de kant-en-klare sauzen niet lekker vind. Dus voordat je begint even deze saus maken en dan kan je aan de slag met het recept. Het is het recept van mijn vader en die maakte natuurlijke de lekkerste satésaus. Ik heb de spitskool rauw […]
Uiteraard kan onze vegetarische maand niet zonder falafels, zelfgemaakte falafels natuurlijk. Deze Wraps met falafels en bietentzaziki zijn helemaal niet moeilijk te maken. Als je de falafels zelf maakt, kan je naar eigen smaak creëren. Hoofdingrediënt voor een falafel is meestal wel kikkererwten, maar je kunt ook tuinbonen, erwten en/of andere peulvruchten hiervoor gebruiken. Ik […]
Wrap met köfta en bietentzaziki zijn heel smakelijk te maken en ook nog snel klaar. Lekker met zelfgemaakte bietentzaziki. Deze Wraps met linzen en paddenstoelen zijn een vegetarisch alternatief.