Pastaschelpen gevuld met gehakt op een spinaziesaus

Pastaschelpen gevuld met gehakt op een spinaziesaus

Deze Pastaschelpen gevuld met gehakt op een spinaziesaus bereiden is even een klusje, maar dan heb je ook wat. Je kunt eventueel alles van te voren bereiden en op de avond zelf in de oven schuiven. Bak het dan ongeveer 3-40 minuten. Ik heb ook een vegetarische versie van gevulde schelpen, namelijk deze Pastaschelpen gevuld […]

Hartige cheesecake met blauwe kaas

Hartige cheesecake met blauwe kaas

Blue cheesecake heet het recept van Yotam Ottolenghi wat ik gebruikt heb als inspiratie voor deze hartige cheesecake met blauwe kaas. Ik ben gek op de recepten van Yotam en natuurlijk moet ik daarom ook één of misschien nog wel meerdere recepten van hem gebruiken in onze vegetarische maand. Ik heb het recept enigszins aangepast; […]

Twee kleuren brownie met verse vijgen

De topping van deze Twee kleuren brownie met verse vijgen is verse roomkaas. Hierdoor ontstaan twee kleuren in deze brownie. Je kunt in plaats van vijgen ook ander fruit van het seizoen gebruiken zoals pruimen, peren, etc. Dit is de lekkerste en meest smeuïge brownie die je ooit zult eten! Deze Chocoladetaart met stoofpeertjes is […]

Pompoen cheesecake in een glaasje

Pompoen cheesecake in een glaasje

Lekker dessert voor in het najaar.

Citroen cheesecake in een glaasje

Citroen cheesecake in een glaasje

Citroen cheesecake in een glaasje is een simpel maar lekker toetje. Als je geen zin of tijd hebt om zelf jam te maken, koop dan citroenmarmelade of lemon curd. Serveer het met lekker vers fruit wat in het seizoen is. Ik heb er ook wat yoghurt doorheen gedaan, zodat dit nagerecht wat minder zwaar is. […]

Aardbeien cheesecake

Aardbeien cheesecake

Maak mijn eenvoudige no bake aardbeien cheesecake, het perfecte, frisse en romige recept dat iedereen lekker zal vinden. Het is een verse, smelt-in-je-mond cheesecake vol zoete en fruitige aardbeiensmaak. Deze decadente cheesecake ziet er elegant uit en smaakt verrukkelijk, en kan in 25 minuten worden gemaakt. Natuurlijk moet het nog wel opstijven in de koelkast. […]

Mexicaanse chowder

Mexicaanse chowder

Romige Mexicaanse chowder is de perfecte soep om toe te voegen aan je soeprecepten! Het is heerlijk smaakvol en zeer bevredigend. Dit is een van mijn soeprecepten waarvan ik weet dat je deze bij de hand wilt houden! Als er één soort recept is waar jullie echt dol op lijken te zijn, dan zijn het […]

Oranje boven wortelmuffins

Oranje boven wortelmuffins

Leuke traktatie op Koningsdag?

Sticky toffee cupcakes met karamel topping

Sticky toffee cupcakes met karamel topping

Deze sticky toffee cupcakes met karamel topping zijn de perfecte combinatie van een dessert en een middagtraktatie. Dit cupcake recept is geïnspireerd op de klassieke Britse sticky toffee pudding. Elke cupcake is bedekt met een rijke karamel crème en kan nog worden bestrooid met stukjes chocolade. Ieders favoriete pudding is helemaal up-to-date gebracht als cupcake […]

Red Velvet rode bieten cupcakes

Red Velvet rode bieten cupcakes

Red Velvet zonder de kleurstof? Zeker weten! Rode bieten fungeren als natuurlijke kleurstof in deze super smeuïge cupcakes met een rijke roomkaastopping. Door de bieten en citroensap toe te voegen voor de zuurgraad, blijven de kleuren behouden, waardoor de cupcakes nog roder worden. Niemand zal weten dat er groenten in zitten, dus wij vertellen het […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden