Deze Red Velvet rode bieten cupcakes waren een groot succes met mijn verjaardag (op Valentijnsdag). Rood is immers de kleur van de liefde.
Probeer ook eens deze Rode biet muffins.
Deze Red Velvet rode bieten cupcakes waren een groot succes met mijn verjaardag (op Valentijnsdag). Rood is immers de kleur van de liefde.
Probeer ook eens deze Rode biet muffins.
Mix de kokosolie met de suiker met de mixer op middelhoge snelheid.
Voeg een voor een de eieren toe en meng. Voeg de bietenrasp, vanille en citroensap toe. Mix even kort door met de mixer en voeg daarna cacao, bietenpoeder, bloem, amandelmeel, bakpoeder, zout en melk toe. Meng nog even door tot een glad beslag.
Vul de bakvormpjes tot 2/3 vol en bak de cupcakes ongeveer 20-25 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. Haal ze uit de oven en laat de cupcakes goed afkoelen op een rekje.
Voor de topping mix je de poedersuiker door de boter, voeg dan de roomkaas en vanille en sinaasappelrasp erdoor. Vul een spuitzak hiermee en lag in de koelkast weg om op te stijven.
Spuit de topping op de cupcakes als deze goed afgekoeld zijn.