Romige mosterd kaassoep

Romige mosterd kaassoep

Deze romige mosterd kaassoep kan je bijna geen recept noemen, zo simpel om te maken. Maar het smaakt heerlijk. Je kunt een combinatie van Dijon mosterd en een grove mosterd gebruiken, ik zou zeggen leef je uit met de mosterd die jij lekker vindt.   En nog zo’n simpele – maar wel een hele andere […]

Rocky Road met Paaseitjes

Rocky Road met Paaseitjes

Deze Rocky Road met Paaseitjes is een lekkernij voor de Paasdagen. Maak hem als je veel gasten verwacht. Lekker bij de koffie of als nagerecht. Het ziet er spectaculair uit, maar is helemaal niet moeilijk om te maken. Ik heb van die leuke gekleurde dragee eitjes ervoor gebruikt, maar je kunt natuurlijk ook chocolade eitjes […]

Nasi gemaakt van bloemkool rijst

Nasi gemaakt van bloemkool rijst

Ik heb al eens vaker in recepten bloemkool gebruikt die ik geraspt heb. Hiervan heb ik o.a. een pizzabodem gemaakt (zie recept hier) of een heerlijke salade met diverse kleuren bloemkool. Om nasi wat lichter te maken bedacht ik om bloemkool te raspen en dit in plaats van rijst te gebruiken, zo is Nasi gemaakt […]

Preirisotto met geitenkaas en spekjes

Preirisotto met geitenkaas en spekjes

Ik had in een opwelling heel veel prei gekocht omdat het in de aanbieding was. Maar zoveel prei gebruik ik normaal niet. Wat heb ik nog meer in de (koel)kast liggen? Geitenkaas en spekjes. En natuurlijk ligt er altijd risottorijst in de voorraadkast. Dan maar een preirisotto met geitenkaas en spekjes maken. Zonder de spekjes […]

Krokante kippenlevertjes met bloemkoolpuree

Krokante kippenlevertjes met bloemkoolpuree

Deze crispy kippenlevers zijn heerlijk met de bloemkoolpuree.

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden