Pittige gestoofde tofu

Pittige gestoofde tofu

Het recept van vandaag is pittige gestoofde tofu. Het is tofu gestoofd in een hartig-pittige saus, waardoor het sappig, een beetje pittig, knapperig van buiten en zacht van binnen is. Het is een heerlijk bijgerecht voor rijst of noedels en smaakt vlezig, ook al is het een volledig vegetarisch gerecht. Dit is iets dat je […]

Salade van courgettelinten

Salade van courgettelinten

Dit recept voor courgettelintsalade bevat rauwe courgette, in prachtige linten gesneden, gemengd met een heerlijke dressing en gegarneerd met geschaafde Parmezaanse kaas en verse kruiden. Deze salade van courgettelinten wordt jouw nieuwe favoriete zomersalade! Je vergeet gemakkelijk hoe lekker rauwe courgette kan zijn, vooral omdat hij zo sponsachtig is en zo veel smaken opneemt. Deze […]

Banaan chocolade havermuffins

Banaan chocolade havermuffins

Deze verantwoorde banaan chocolade havermuffins zijn gemaakt met eenvoudige ingrediënten die goed voor je zijn, zoals haver, bananen en cacaopoeder. Ze zijn glutenvrij en kunnen gemakkelijk zuivelvrij en geraffineerde suikervrij worden gemaakt. Maak een portie klaar met die bruine bananen op je aanrecht voor een eenvoudig ontbijt of een gezonde snack voor onderweg! Deze heerlijke […]

Linzen kokoscurry met tofu

Linzen kokoscurry met tofu

Deze snelle en gemakkelijke linzen kokoscurry met tofu heeft zo’n diepe smaak. Het smaakt alsof hij urenlang gekookt is terwijl het in een mum van tijd klaar is. Het is ook gezond en bevat weinig vet en calorieën. Deze eenvoudig te maken curry is een gezond veganistisch recept dat perfect is voor een vleesloze maaltijd. […]

Stamppot paksoi met zalm

Stamppot paksoi met zalm

Elke soort kool past prima in mijn huishouden, maar paksoi is waarschijnlijk een van mijn favoriete groenten ooit. De peperige smaak gecombineerd met de frisheid van de crunch zorgen voor een geweldige smaakervaring, ongeacht of je hem rauw eet of kookt. Dit recept tempert de bite van rauwe paksoi en rondt het gerecht af in […]

Pistoletje chorizo met chimichurri

Pistoletje chorizo met chimichurri

Dit pistoletje chorizo met chimichurri lijkt een beetje op de Argentijnse choripán. Het broodje met worst is in Argentinië is het op bijna iedere straathoek te krijgen. Choripán bestaat uit een (stok)brood gevuld met gegrilde of gebakken hele chorizoworst met daarop de bekende groene kruidensaus chimichurri en een rode salsa criolla. Ik heb geen verse […]

Overnight oats met Dalgona

Overnight oats met Dalgona

Deze overnight oats met Dalgona smaakt naar je kom koude havermout en je ochtendkop koffie gecombineerd. Lepel wat Dalgona op de overnight oats voor een heerlijk ontbijt. Als je je ooit hebt afgevraagd of je koffie en havermout kunt mixen, is het antwoord JA! En als je een absolute koffieliefhebber bent, voeg dan die zoete […]

Tofu Katsu met witte kool

Tofu Katsu met witte kool

Tofu met een krokant laagje? Ja graag. Deze krokante tofu katsu met witte kool is een van mijn nieuwe favoriete manieren om thuis tofu in restaurantstijl te bereiden! Serveer dit Japanse comfortfood met rijst en tonkatsu saus voor de ultieme katsu ervaring.   Katsu   Het woord Katsu vertaalt zich in het Japans naar ‘kotelet’ […]

Kipfilet met tomaatjes in roomsaus

Kipfilet met tomaatjes in roomsaus

Ik ben dol op het maken van deze eenvoudige kiprecepten en deze kipfilet met tomaatjes in roomsaus is veruit een van mijn favorieten. De rijke, weelderige en smaakvolle saus maakt deze kip perfect om te serveren met een lekkere pasta of rijst. Voeg wat gestoomde groenten toe voor een vullende en gemakkelijke maaltijd. Ik weet […]

Diamanthaasmedaillons met zwarte knoflookboter

Diamanthaasmedaillons met zwarte knoflookboter

Dit recept voor diamanthaasmedaillons met zwarte knoflookboter bevat super mals rundvlees dat in de pan wordt geschroeid en snel tot in de perfectie wordt bereid. Deze keer heb ik de diamanthaas niet in z’n geheel bereid, maar het in medaillons gesneden. Dit zijn kleine tournedos geworden. Het voordeel hiervan is dat het vlees supersnel klaar […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden