Zelfgemaakte granola gevuld met gemengde noten en rozijnen, is een simpel te maken granola met weinig ingrediënten. Deze granola met studentenhaver is geweldig als een kom ontbijtgranen met melk of yoghurt naar keuze! Je weet dat ik dol ben op granola en ik deel nieuwe variaties van granola met je en deze is ook weer […]
Heerlijk pistoletje met burrata en salami is gemakkelijke en smakelijke broodje die op elk moment van de dag in de smaak vallen. Een heerlijk en stevig broodje, gewoon perfect voor elke maaltijd van de dag! Pistoletjes zijn makkelijk te maken broodjes die erg handig zijn om mee te nemen op een picknick of in een […]
Deze tropische kulfi met mango en pistache is lekker romig, een perfecte zomertraktatie en ongelooflijk gemakkelijk te maken! Dit recept voor heerlijk ijs is in een oogwenk klaar om de diepvries in te gaan! Kulfi is een ultra romig Indiaas ijs. Het wordt traditioneel anders gemaakt dan hoe ik het vandaag met jullie deel, maar […]
De traditionele Spaanse aardappel omelet – Tortilla de Patatas – is heerlijk als een (vegetarische) maaltijd of als tapas te serveren. Maar je kunt er natuurlijk ook andere ingrediënten aan toevoegen, dus wees avontuurlijk met wat je toevoegt: paprika’s, asperges, overgebleven geroosterde groenten of vlees. Ik heb nu een Spaanse tortilla met chorizo en mosselen […]
Dit is een van de lekkerste manieren om venkel te bereiden. Gestoofde venkel is lekker zacht en heeft een zoetere smaak en is lichtbruin van kleur. Het is een lekker bijgerecht bij kip, vlees of vis. En het smaakt heerlijk met de pittige salsa verde. Maak deze venkel met dragon salsa verde snel en laat […]
Ik had smoked pulled chicken oftewel pulled kip gekocht bij mijn online slager en wilde daar iets lekkers mee maken. Het zijn deze heerlijke pulled kip taco’s met salsa geworden. Snel klaar en ik denk dat jouw hele gezin dit lekker zal vinden. Ik ben verliefd geworden op dit recept. Simpel, snel en lekker! Stel […]
Alle mosselfans, opgelet. Ik heb namelijk een heerlijk mosselrecept voor jullie. Deze mosselen in citroen knoflooksaus is weer eens een hele andere manier om mosselen te bereiden. Persoonlijk ben ik dol op mosselen en als we ze eten, kook ik het vaak in een wijn of bouillon. Ik bereid het gewoon met wat smaakmakers zoals […]
‘Aangebrande’ stukjes varkensvlees zijn snel een barbecueklassieker geworden en terecht want het is vingerlikkend lekker! Maar als jij geen barbecue of een smoker thuis hebt, maak dan deze buikspek burnt ends uit de oven. Ik laat jou zien hoe jij jouw uw eigen burnt ends thuis in de oven kunt maken en daar heb je […]
Als jij iemand bent die denkt dat lamsvlees intimiderend kan zijn om te bereiden, begin dan met deze lamsstoof met venkel. Als jij net begint met lamsvlees, dan is deze stoofpot (net zoals een runderstoofpot) het geheim om het vlees low and slow te stoven tot het supermals is. Lamsvlees heeft een geweldige diepte van […]
Deze simpele spaghetti met zongedroogde tomaten is supersnel klaar. Licht, verfrissend en een perfect idee voor een snelle lunch of diner! Het is nauwelijks een recept te noemen, zo makkelijk is dit gerecht. Het is een favoriet recept, vooral omdat het zo snel te bereiden is. Er zijn maar heel weinig ingrediënten nodig en het […]