Spelt met gebakken bloemkool, lekker vullend en een gezond vegetarisch gerecht. Serveer het als salade of als bijgerecht bij de hoofdmaaltijd. Het recept van Dukkah vind je hier.
Wortelfrittata met geitenkaas is een lekkere omelet met een zoetje van de wortelen en het zuurtje van de geitenkaas. Geschikt als vegetarisch gerecht. Het recept van dukkah kan je hier vinden.
Ik had bij mijn groenteboer op de markt een groene en paarse bloemkool gekocht. Tja wat zal ik daar mee gaan maken. Ik was bang dat de kleur verdwijnen zou als ik deze bloemkooltjes ging koken. Daarom heb ik besloten om de groene te gaan bakken. Ik heb daar deze heerlijke Warme salade van gebakken […]
De dukkah eieren in deze Lauwwarme salade met tarwe, pastinaak, wortel, bietjes en een dukkah ei zijn zo lekker, serveer ze eens als borrelhap. Het recept van Dukkah vind je hier.
Deze gegrilde pompoenplakken met feta, cranberry’s en Dukkah is een lekker vegetarisch voorgerecht of bijgerecht. Ik de pompoenplakken in een pan gebakken, maar je kunt ze ook op een ovenplaat in de oven grillen op 190˚C (draai ze dan wel een keer om). Vooral door de boter en de kruiden, krijgt het een lekkere smaak. […]
Deze Gegrilde aubergine salade met kikkererwten is een heerlijke maaltijdsalade met de smaken van het Midden-Oosten en lekker veel verse kruiden. Hierbij het recept voor Dukkah
Deze Gegrilde aubergine en peer salade en feta is een lauwwarme salade zowel als hoofd-, lunch- of bijgerecht te serveren. Het recept van Dukkah kan je hier vind.
Maak eens een Zoete aardappel pastinaak bietenstamppot met dukkah pesto. Het is een bijzonder lekkere combinatie. Hier vind je het recept van de dukkah voor de pesto.
In plaats van bloemkool met een papje, maak je er een lekkere salade van.