Wortelfrittata met geitenkaas is een lekkere omelet met een zoetje van de wortelen en het zuurtje van de geitenkaas. Geschikt als vegetarisch gerecht.
Het recept van dukkah kan je hier vinden.
Wortelfrittata met geitenkaas is een lekkere omelet met een zoetje van de wortelen en het zuurtje van de geitenkaas. Geschikt als vegetarisch gerecht.
Het recept van dukkah kan je hier vinden.
Schil de wortels en snijd ze in hele dunne plakken. Bak ze in een pan met deksel met de boter gaar. Breng op smaak met peper en zout en de fijngesneden steeltjes van de koriander. Meng alles goed door elkaar.
Klop de eieren op met peper en zout en de melk. Giet de eieren over de groenten. Bak op zacht vuur tot de eieren gaar en gestold zijn. Voeg op het laatst de plakjes geitenkaas toe en laat deze smelten op de frittata.
Serveer uit de pan met wat blaadjes koriander erover. Ik heb er ook nog dukkah voor een beetje crunch over gestrooid.