Noedels met pittige mosselen en paksoi

Noedels met pittige mosselen en paksoi

Ik werd uitgedaagd om voor Wijngoed Wilgenhorst een paar recepten te maken bij hun wijnen. De witte wijn Fleurie is een geurige, volle en kruidige wijn van de Sauvignier Gris druif. Ik had al Vis met witte wijnsaus en druiven gemaakt en vond het leuk om ook een heel ander gerecht bij de wijn te […]

Fideuà

Fideuà

Toen de Wijndivas op lekkere wijnjacht in Spanje waren, hebben ze het Spaanse gerecht Fideuà gegeten. Ze vonden het zo heerlijk dat ze bij thuiskomst mij om het recept hiervan vroegen. Nu staat dit gerecht al heel lang op mijn todo lijstje, dus dat kwam goed uit. Moest ik het toch maar eens gaan uitproberen. […]

Turkse gevulde mosselen (Midye dolmasi)

Turkse gevulde mosselen (Midye dolmasi)

Dit recept van Turkse gevulde mosselen (Midye dolmasi) is speciaal voor mijn zusje Caroline die in Turkije woont en deze mosselen zo lekker vind. Serveer ze op een warme zomeravond koud als hapje bij een glaasje wijn. Dit is mijn variatie op het Turkse recept. Deze Geroosterde oranje paprikasoep smaakt prima vooraf.

Kook de spaghetti beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Spaghetti met mosselen en romige tomatensaus

Als je van mosselen houdt, is dit jouw gerecht.

Mosselen met chorizo en tomaatjes

Mosselen met chorizo en tomaatjes

Probeer eens mosselen op deze manier.

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden