Walnotenpasta

Walnotenpasta

Je kunt deze Walnotenpasta ook maken van amandelen, hazelnoten, cashewnoten pinda’s. Als smaakmakers kan je eventueel nog kaneel, suiker, cacao of chilipeper toevoegen. Ik heb vanillezout gebruikt voor deze pasta. Ook lekker op een cracker of je boterham is deze Wortelhummus.

Yoghurt kersen cake

Yoghurt kersen cake

Het is zomer, mijn favoriete seizoen van het jaar. Zomers zijn er veel soorten vers fruit te koop, waaronder de kersen. De perziken, pruimen, nectarines, meloenen, watermeloenen en natuurlijk de kersen liggen te lonken naar ons bij de fruitafdeling van de supermarkt of bij de groenteboeren. Ik hou van kersen! Ze zijn zoet en een […]

Tempura van asperges

Tempura van asperges

Krokante tempura van asperges met een romige zoete chilisaus is gemakkelijk thuis te maken en in een mum van tijd klaar. Een snel en verslavend gerecht, wees erop voorbereid dat je dit vaker wilt maken. Tempura van asperges is lekker als lunch, voorgerechtje of als borrelhap. De truc voor een licht en knapperig beslag is […]

Fried chicken

Heerlijke snack voor bij de borrel of aan de buis.

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden